Halle Berry şi Olivier Martinez divorţează

Publicat pe

Actorii Halle Berry şi Olivier Martinez sunt în plin procss de divorţ, ei anunţându-şi separarea după 5 ani petrecuţi împreună printr-o scrosoare adresată revistei People.

 

Cei doi sunt căsătoriţi de 2 ani şi au împreună un băieţel, Maceo Robert, născut în 2013.

 

Cu inima grea ne-am hotărât, în sfârşit, să divorţăm. Vom merge înainte cu dragoste şi respect unul pentru celălalt şi cu dorinţa de a face ceea ce e mai bine pentru fiul nostru. Nu ne dorim unul pentru celălălt decât fericire. Sperăm că veţi respecta viaţa noastră privată şi pe cea a copilului nostru în această perioadă dificilă pentru noi'.

 

Cei doi au avut o viaţa de cuplu foarte discretă, iar motivele acestui divorţ nu sunt precizate. Potrivit unui apropiat al cuplului, relaţia şi-a incheiat pur ş simplu cursul, iar cei doi se despart în termeni amicali.

 

Halle Berry şi Olivier Martinez s-au cunoscut în 2010 şi s-au casătorit în Franţa în iulie 2013. Actriţa era atunci însărcinată, Maceo venind pe lume în luna octombrie.

 

Halle Berry este la cel de-al treilea divorţ, ea mai fiind casatorita cu jucătorul de baseball David Justice şi cu compozitorul Eric Benet. Olivier Martinez este la primul divort.

 

Foto: Hepta

 

Halle Berry şi Olivier Martinez divorţeazăHalle Berry şi Olivier Martinez divorţează
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter