Hannelore face mărturisiri din culisele Insula Iubirii, după căsătoria cu Bogdan! "Andi a fost singura persoană care nu m-a lovit"

Publicat pe

E unul dintre cele mai urmărite personaje de la Insula Iubirii și pe bună dreptate. Hannelore, tânăra sexy care-și câștigă banii din show-uri pentru copii în care joacă rol de ursitoare, atrage atenția la fiecare pas. Azi, a acordat primul interviu și face mărturisiri extrem de interesante din culisele Insula Iubirii. După căsătoria cu Bogdan, blonda a declarat: „Andi a fost singura persoană care nu m-a lovit”. 

 

Hannelore a fost la un pas de a ceda, ispitită fiind de Andi, dar iată că acest lucru nu s-a întâmplat. Mai mult, după terminarea filmărilor la Insula Iubirii, blonda și logodnicul ei, Bogdan, s-au căsătorit și par extrem de fericiți. Deși emisiunea încă rulează pe micul ecran, Hannelore a oferit un interviu azi, pentru teotrandafir.com, în care vorbește, în premieră, despre Andi: „Dacă l-aș fi intâlnit pe Andi în afara emisiunii cu siguranță ar fi fost exact la fel. Este un barbat frumos, interesant, dar care nu mi-a trezit mai mult interes. Fie a fost pus sa imi faca toate poftele, sa ma asculte, sa fie alaturi de mine, fie a facut-o de la sine. Oarecum a fost singura persoana care nu m-a lovit, acolo. Este inevitabil sa nu te legi de o persoana in acel timp. 24 din 24, 3 saptamani… Cred ca fiecare om are farmecul sau. Si fiecare om atrage un alt om. Prima atractie la un om este aspectul fizic si cine nu recunoaste acest lucru, minte. Primul impact il are aspectul, apoi restul”, a declarat Hannelore.

 

Detalii din culise, de la Insula Iubirii:”Am fost o provocare pentru ei”

 

Deși, teoretic, nu ar trebui să dea detalii din culisele emisiunii, Hannelore se pare că nu păstrează o amintirea prea plăcută a emisiunii Insula Iubirii. Mai mult decât atât, blomda nu s-a sfiit să recunoască public faptul că a fost ușor incomodă pentru producătorii emisiunii: „Faptul ca am iesit din tiparul emisiunii, faptul ca nu au obtinut ceea ce si-au dorit, a fost tot in defavoarea mea. Din surse sigure stiu ca eu am fost motivul pentru care ne-au ales si acela de a-si demonstra lor ca orice femeie pica. Oarecum asa mi s-a spus, ca am fost o provocare pentru ei. Cat despre cine si ce comenteaza, majoritatea sunt femei, fie frustrate fie cu un aspect nu prea placut. Oameni care asculta vocea naratorului si care fac parte din patura sociala usor de manipulat”, a mai declarat Hannelore, pentru sursa citată.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter