Harrison Ford a fost implicat într-un accident aviatic

Publicat pe

Actorul Harrison Ford a fost implicat într-un accident aviatic, punând viața în pericol a peste 100 de pasageri. 

 

 

Actorul pilota un model Husky cu un singur motor, acesta fiind de altfel avionul personal. Direcționat spre o pistă de aterizare de către turnul de control, Harrison Ford a greșit coordonatele și astfel a deviat pe o altă rută.

 

Această greșeală însă l-a dus pe actor deasupra unui avion al firmei americane Airlines, un Boeing 737 cu 110 pasageri la bord și șase membrii de echipaj.

 

 

În ciuda gravei erori, pilotul ce conducea avionul cu pasageri a reușit să se îndepărteze la timp de avionul pilotat de Ford, evitând astfel o tragedie. Mai grav este că Ford nu a conștientizat greșeala comisă, însă operatorii turnului de control i-au comunicat într-un final că el este cel care a greșit ruta.

 

Zborul cu pasageri Airlines a aterizat la câteva minute după incident, în siguranță, pe aeroportul din Dallas.

 

Autoritățile americane au demarat deja o anchetă și se pare că e foarte probabil ca marele actor să rămână fără brevet de pilot.
Harrison Ford nu se află la primul incident de acest gen. În anul 2015, actorul a aterizat de urgență cu un avion de mici dimensiuni pe un teren de golf din Santa Monica, după ce motorul avionului a cedat în zbor.

 

 

Bianca Ion

Foto: Facebook

 

Citeste si:

Cu lacrimi in ochi, Harrison Ford a vorbit despre boala fiicei lui

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter