Hayden Panettiere – Fericită şi sănătoasă după depresia postnatală, a apărut cu un nou look

Publicat pe

Internată pentru a-şi trata depresia post-partum, actriţa Hayden Panettiere a reuşit să depăşească această etapă dificila şi a revenit în atenţia publică mai sanatoasa si mai fericita decat oricand.

 

Actriţa şi-a dezvăluit pe pagina sa de Twitter noul look, tunsoarea scurtă pe care o are acum fiind semnul unei adevărate renaşteri:

 

„A te tunde este ca şi cum te debarasezi de extremităţile fără viaţa, în sens propriu şi figurat. Adio, trecutului, e timpul pentru viitor!'

 

Actriţa în vârstă de 26 de ani anunţa în luna octombrie că are nevoie de ajutor de specialitate deoarece suferă de depresie postnatală. Aceasta ar fi fost provocată în special de kilogramele în plus acumultate, corpul său modificându-se vizibil din cauza sarcinii.

 

Anul trecut, în luna decembrie, ea a adus pe lume o fetiţa al cărei tată este boxerul ucrainian Wladimir Klitschko.

 

Cei doi au fost prezenţi săptămâna trecută la o gală la Berlin, pentru toată lumea fiind evident faptul că frumoasa actriţa din „Nashville' şi-a revenit. A fost zâmbitoare şi plină de viaţă, vizibil mult mai slaba, aşa cum era înainte de a deveni mămică.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

Hayden Panettiere – Fericită şi sănătoasă după depresia postnatală, a apărut cu un nou lookHayden Panettiere – Fericită şi sănătoasă după depresia postnatală, a apărut cu un nou look

 

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter