Cele mai frumoase mame ale anului 2015

Publicat pe

Anul acesta, Viva! a avut şansa de a găzdui în paginile sale poveştile unora dintre cele mai frumoase mămici. Fie că născuseră deja, fie că trăiau cu nerăbdare clipa în care îşi vor strânge copiii în braţe, fie că îşi doreau mult un copil, aceste vedete au răspuns la întrebarile noastre, dezvăluindu-şi visurile, speranţele şi temerile.

 

Anonia şi Alex Velea au apărut în Viva! februarie alături de fiul lor, Dominic, în vârstă de 1 luna. Antonia arăta incredibil şi spunea că nu face nimic în acest sens, doar manâncă sănătos şi alege fructe şi legume.

„Ca mamă, Antonia e extraordinară, călduroasă, plină de afecţiune, foarte atașată și atentă la absolut fiecare detaliu din viața copilului. Este o mamă perfectă!, spunea Alex atunci.

 

Dominic, celebru de mic

 

În Viva! aprilie, Sore vorbea despre marea ei dragoste, dar şi despre faptul că îşi dorea un copil, artista fiind acum însărcinată cu primul ei copil, o fetiţă, care se va naşte în luna martie.

„Căsă­toria nu e o prioritate pentru mine, dar până la 30 de ani cred că aș vrea un copil, mi se pare mai important. Adică dacă ar trebui să aleg, aș pre­fera să nu mă ceară de soție, dar să facem un copil. Cred că am ceasul biologic mai ac­tiv', spunea Sore atunci.

 

Sore – Fara secrete despre marea dragoste

 

Special pentru Viva!, Aylin Cadîr, însărcinata cu primul ei copil, a apărut în Viva! de mai. Artista ne-a dezvăluit cum se pregătea pentru naştere, dar şi ce religie va avea băieţelul ei.

 

Aylin Cadir – Detalii despre nastere, botez si religia copilului

 

Însărcinată cu Eva, al doilea ei copil, Andra a fost pe coperta Viva! de iunie alături de Cătălin şi fiul lor, David.

„Eu tânjesc după momentele în care suntem împreună cu toții, că amândoi avem un program foarte aglomerat.', spunea Andra atunci, simţindu-se recunoscătoare pentru familia şi confortul pe care le are.

 

Andra, David si Maruta – Asteptand-o pe Eva

 

În acelaşi numar, Giulia si-a prezentat pentru prima dată toată familia, după ce artista devenise mamă a doua oară.

„Eu nu am avut o copilărie normală, am fost mereu pe drumuri și îmi doresc o co­pilărie normală pentru copiii mei. Vreau ca ei să stea cu părinții, să ne jucăm, să mergem în parc…', declara Giulia.

 

Giulia – Primul pictorial cu toata familia

 

Marius Moga şi Bianca Lăpuşte, logodnica lui, au fost pe coperta Viva! de iulie. Bianca i-a devenit între timp soţie şi i-a dăruit primul copil, o fetiţă. „Mi se întâmpla lucruri frumoase', spunea Bianca, aceasta povestind cum a reuşit să se descurce singură după ce şi-a luat primul job la 19 ani.

 

Moga – Primul pictorial cu Bianca

 

Ioana Blaj a povestit experienţa ei de mămă a lui Filip, atunci în vârstă de 7 luni, pentru Viva! iulie. „E cel mai important rol pe care l-am putut prinde vreodată!', declara Ioana atunci care spunea că ea şi iubitul ei, Ducu Ion, au o relaţie atipică. În loc de verighete, poartă două brăţări identice, iar nunta nu e pe lista priorităţilor.

 

Ioana Blaj si Ducu Ion – Nunta poate sa mai astepte

 

„În concediul de maternitate s-au schimbat modul meu de viață și toate prioritățile, scara valorilor', declara Carmen Brumă, mama unui băieţel, în Viva! august.

 

Carmen Bruma – Casatoria, singurul sport extrem

 

Anca Serea, mamă a 4 copii, se pregatea de nunta când a apărut în Viva! noiembrie împreună cu familia ei. „Noi suntem mami și tati și doar atât! Nu îi expunem fără voia lor, iar viața noastră este una normală, cu griji și nevoi firești. Nu ne considerăm ceea ce nu suntem, doar mulțumim că Dum­nezeu a fost generos cu noi și cu familia noastră. Eu lucrez la televizor, iar tati cântă și face muzică. Astea sunt meseriile noastre, altfel suntem mama și tata!', spunea frumoasa mamică.

 

Anca Serea si Adi Sina – 2 indragostiti, 4 copii si o nunta

 

Elwira Duda, Mihai Petre şi Catinca, fetiţa lor de 3 ani, sunt protagoniştii ultimului numar din acest an al revistei Viva!

„Când am ținut-o prima dată în brațe, am avut următoarea revelație legată de părinții mei: nu-mi venea să cred că în lumea asta mă iubește și pe mine cineva la fel de mult cum o iubesc eu pe fetița asta. Abia atunci mi-am dat seama cât de mult poate ține cineva la tine. Devii mai sensibil, mai înțelegător.', a marturisit Elwira.

 

Mihai Petre si Elwira – Primul pictorial impreuna cu Catinca

 

Cele mai frumoase mame ale anului 2015Cele mai frumoase mame ale anului 2015

 

 

 

 

 

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter