Hayden Panettiere se internează pentru a-şi trata depresia post-partum

Publicat pe

La aproape un an de când a devenit mama unei fetiţe, actriţa Hayden Panettire (26 de ani) se internează pentru a-şi trata depresia post-partum.

 

„Suntem în al 9-lea cer şi foarte îndrăgostiţi de ea', mărturiseau Hayden şi soţul ei, boxerul Wladimir Klitscho, în luna decembrie după naşterea fetiţei lor, Kaia.

 

Din păcate pentru Hayden, această experienţa i-a declanşat şi o depresie, care afectează numeroase mămici.

 

„Hayden a cerut în mod voluntar ajutor profesional unui centru specializat în acest sens deoarece suferă de depresie post-partum', a declarat un reprezentant al actriţei despre care spune că îşi doreşte să-i fie respectată intimitatea în această perioadă.

 

În urmă cu puţin timp, Hayden a vorbit in mod deschis despre depresia post-partum. „Este incontrolabil, dureros¸infricoşator, iar femeile au nevoie de ajutor pentru a trece peste această încercare', spunea ea.

 

Foto: Hepta

 

Hayden Panettiere se internează pentru a-şi trata depresia post-partumHayden Panettiere se internează pentru a-şi trata depresia post-partum
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter