Heidi Klum s-a logodit de Crăciun. Viitorul ei soț este cu 16 ani mai tânăr!

Publicat pe de Oana Pantazi

La 45 de ani, supermodelul german arată atât de bine, încât orice bărbat din lume ar fi fericit să-i fie alături. Drept dovadă, Heidi Klum s-a logodit cu Tom Kaulitz, chitaristul formației Tokyo Hotel, care este cu 16 ani mai tânăr decât ea!

Heidi Klum și iubitul ei Tom Kaulitz, cu 17 ani mai tânăr ca ea.

Heidi Klum a avut anul acesta un Crăciun fabulos, cel mai special cadou fiind inelul de logodnă pe care l-a primit de la iubitul ei, Tom Kaulitz. Supermodelul a ținut să împărtășească vestea și cu cele peste 5 milioane de fani ai săi de pe Instagram, unde a postat o fotografie în care îl îmbrățișează pe Tom, iar pe mâna ei stângă se vede inelul de logodnă.

Ca să nu existe niciun dubiu, modelul a scris și Am spus DA', iar fanii s-au grăbit să-i felicite, cei mai mulți fiind de părere că Heidi și Tom sunt cel mai grozav cuplu. În schimb, Tom (29) a fost mai discret, pe contul sau de Instagram apărând doar o fotografie cu el purtând o căciuliță de Moș Crăciun.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Heidi Klum și Tom Kaulitz sunt inseparabili

Modelul și rockerul au devenit iubiți de mai bine de un an și, de atunci, sunt inseparabili. Heidi și Tom și-au petrecut, în luna aprilie, vacanța în Mexic, iar acela a fost momentul în care au fost surprinși de paparazzi, la vila lor din Cabo San Lucas. Și au avut ce vedea, pentru că Heidi a făcut plajă topless…

După aceea, cei doi au devenit un cuplu și oficial, făcându-și debutul pe covorul roșu la Cannes. Apoi, în luna septembrie au apărut și primele zvonuri privind logodna, însă Heidi, deși spusese despre Tom că este dragostea vieții sale, la momentul acela a negat. Iată că, nici trei luni mai târziu, cei doi sunt pregătiți să facă pasul cel mare.

La 45 de ani, Heidi Klum este una dintre cele mai sexy femei din lume.

La 45 de ani, Heidi Klum este una dintre cele mai sexy femei din lume.

Heidi nu este la primul mariaj – ea a mai fost căsătorită cu Ric Pipino, între 1997 și 2002, și cu Seal, între 2005 și 2014, căruia i-a dăruit 4 copii.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter