Heidi Klum are un iubit cu 16 ani mai tânăr ca ea... Și puțin îi pasă de bârfele oamenilor!

Publicat pe de Oana Pantazi

La 45 de ani, supermodelul german arată atât de bine, încât orice bărbat din lume ar fi fericit să-i fie alături. Drept dovadă, Heidi Klum are un iubit cu 16 ani mai tânăr ca ea și puțin îi pasă că unii, alții îi comentează relația.

Heidi Klum și iubitul ei Tom Kaulitz, cu 17 ani mai tânăr ca ea.

Heidi Klum și iubitul ei Tom Kaulitz, cu 16 ani mai tânăr ca ea.

Heidi Klum are un iubit cu 16 ani mai tânăr ca ea, ceea ce, în timp, ar putea să nu mai reprezinte un avantaj, dat fiind că, se spune, femeile se trec mai repede decât bărbații, dar deocamdată modelul se bucură de o poveste frumoasă de dragoste și nu-și face griji că Tom Kaulitz ar putea-o părăsi din cauza vârstei… Iar asta pentru că modelul este una dintre rarele persoane care nu-și schimbă deloc înfățișarea odată cu trecerea anilor – Heidi arată exact ca acum două decenii, pe când își flutura aripile de înger pe scena Victorias Secret. Cu toate acestea, Heidi a îmbătrânit, cel puțin asta spune cartea ei de identitate… Și cum a împlinit recent 45 de ani, modelul a adoptat o perspectivă foarte relaxată asupra îmbătrânirii.

La 45 de ani, Heidi Klum este una dintre cele mai sexy femei din lume.

La 45 de ani, Heidi Klum este una dintre cele mai sexy femei din lume.

„Nu mă gândesc prea mult la înaintarea în vârstă'

„Nu mă gândesc prea mult la înaintarea în vârstă. Vreau să spun că știu că mi se întâmplă mie, ni se întâmplă tuturor… Dar nu e ca și cum mă trezesc dimineața, mă uit în oglindă și zic: Oh, Dumnezeule!, oh, Dumnezeule! În ultima vreme, mi s-a tot adus aminte despre vârsta mea, și au făcut-o alții mai mult decât mine.' Evident, Heidi s-a referit la atenția media de care se bucură de când a devenit iubita lui Tom Kaulitz, chitaristul formației Tokio Hotel, care are doar 28 de ani și este, deci, cu 16 ani mai tânăr decât ea. Cuplul și-a făcut debutul în luna mai, pe covorul roșu de la Cannes, iar de atunci, cei doi îndrăgostiți nu s-au sfiit să-și afișeze relația și pe Instagram.

Iubitul meu este cu mulți ani mai tânăr decât mine și mulți oameni sunt curioși în privința asta și pun întrebări. Aceasta este singura ocazie în care vârsta îmi este aruncată în față și când trebuie să răspund la întrebări', a povestit Heidi Klum. De fapt, nu mă gândesc prea mult la asta. Trebuie să vă trăiți viața fericiți, fără să vă faceți prea multe griji despre ce gândesc oamenii, deoarece, dacă vă veți face griji, acest lucru vă va aduce doar mai multe riduri', a concluzionat supermodelul.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter