Heidi Klum și Seal – Fiecare cu jumătatea lui

Publicat pe

De curând, frumoasa Heidi Klum și iubitul ei de 29 de ani, Vito Schnabel, au fost surprinşi în timp ce se sărutau pasional si se pipaiau in vazul tuturor pe o plajă, în vacanţa lor din Sardinia.

 

În paralel, fostul soț al lui Heidi, Seal, ar fi fost surprins și el în ipostaze tandre cu modelul de origine australiană Erica Packer în Positano, Italia.

 

Mamă a patru copii, Heidi Klum este într-o formă de zile mari, mai ales din martie 2014 de când a devenit iubita curatorului Vito Schnabel. Ca dovadă, de ziua acestuia, pe 27 iulie, fostul îngeraș Victorias Secret, a postat pe contul ei de Instagram o fotografie însoțiată de o declarație de dragoste foarte simpatică: I love you, my V'.

 

Deși foarte tânăr, Vito Schnabel a avut mai multe relații cu femei mature și foarte celebre: Demi Moore (pe care a cucerit-o imediat după despărțirea acesteia de Ashton Kutcher), Liv Tyler sau chiar, din câte se pare, Elle Macpherson.

 

Claudia Cojocea, Foto: Hepta

 

Heidi Klum și Seal – Fiecare cu jumătatea luiHeidi Klum și Seal – Fiecare cu jumătatea lui
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter