Horatiu Malaele a lucrat pentru prima data cu fiii sai la un film

Publicat pe

Pelicula Poker', in regia lui Sergiu Nicolaescu, i-a oferit ocazia lui Horatiu Malaele sa lucreze pentru prima data alaturi de cei doi fii la un film.

Intr-un interviu acordat revistei Viva! anul trecut, Horatiu Malaiele declara despre cei doi baieti ai sai, Bogdan(24) si Cristian(22): Cel mare tocmai a terminat Regia de film anul asta, iar cel mic a renuntat la o facultate de Business management si a terminat si el anul intai de Regie film. Acum, ca vor face film, ca nu vor face, vom vedea. In orice caz, sunt ambitionati sa faca, sa lucreze, scriu scenarii si asta e imbucurator.'

Horatiu Malaele

Cristian s-a implicat in proiectul cinematografic ca asistent de regie, in vreme ce Bogdan este in film versiunea tanara a lui Titel, personajul tatalui sau.

Cristian Malaele Bogdan Malaele
Cristian Malaele Bogdan Malaele

Daca anul trecut nu stia ce cariera vor alege baietii, Malaele pare sa-si fi schimbat acum parerea: A fost o nebanuita mirare, pentru ca am descoperit in Bogdan, care desi a terminat regia, calitatile native ale unui actor abil si versatil, iar in Cristian forta unui regizor capabil sa manevreze o echipa. Insa cel care va veni si va lamuri lucrurile, va fi viitorul.'

Poker' va intra in cinematografe incepand cu 9 aprilie.
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter