Horia Brenciu își adoră soția, dar fanii i-au reproșat că este bătrână! Cum arată și cu ce se ocupă Alice, femeia alături de care artistul crește 4 copii

Publicat pe

Horia Brenciu (46) şi Alice Dumitrescu (51 de ani) s-au căsătorit în urmă cu cinci ani, după ce au fost prieteni buni foarte mulți ani. Artistul nu ratează nici o ocazie de a-i arăta soției cât de mult o iubește, iar atunci când este nevoie îi ia apărarea pe rețelele de socializare, mai cu seamă că există fani care îi reproșează că Alice este prea bătrână pentru el.

Horia Brenciu își adoră soția, dar fanii i-au reproșat că este bătrână! Cum arată și cu ce se ocupă Alice, femeia alături de care artistul crește 4 copiiHoria Brenciu își adoră soția, dar fanii i-au reproșat că este bătrână! Cum arată și cu ce se ocupă Alice, femeia alături de care artistul crește 4 copii

Dincolo de popularitatea de care se bucură pe micile ecrane, Horia Brenciu a trasat o barieră foarte clară între viața artistică și cea personală și nu a expus niciodată mai multe detalii despre familia lui decât a fost nevoie.

Cu puțin timp în urmă, Brenciu a dezvăluit, pentru unica.ro, că soția i-a fost producătoare timp de mulți ani, iar după un timp i-a devenit din nou șefă. Soția sa, Alice, este la conducerea Academiei de Arte Horia Brenciu.

„Soția mea este directoarea acestei Academii. Soția mea mi-a fost producător la trei televiziuni: la TVR în 1999, la Național TV în 2004 și când am făcut un film serial la PRO TV în 2006. Acum, în 2019, îmi este din nou șefă. E o plăcere pentru mine', spune Horia.

„Soția mea, la 49 de ani, a început să ia cursuri de yoga și să ia cursuri de limbă engleză. O spun cu foarte mare dragoste și vreau să vă spun că un om aflat în jurul vârstei de 50 de ani care zice vreau să fac ceva nou cu viața mea este de aprieciat, este de îmbrățișat, este de urmat', dezvăluie Brenciu.

Nu demult, Brenciu a postat pe contul său de Instagram o imagine cu soţia lui, pe care a numit-o „diva lui”. Una dintre fanele lui a făcut o remarcă nu tocmai potrivită despre partenera lui de viaţă: „Bătrână pentru tine Horia…Păcat că nu ţi-ai găsit o fată tânără și frumoasă”.

Horia a reacționat imediat:„Păcat de mesajul ăsta, că poza ta de profil părea atractivă”, a fost replica artistului.

Cresc împreună patru copii

Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu au împreună o fetiţă superbă, Mina, care a venit pe lume la data de 1 noiembrie 2012 şi au adoptat în 2016 un băieţel, Toma (5 ani).

Alice mai are, însă, două fete, Andreea (26 de ani), dintr-o căsătorie anterioară şi Maria (17 ani), născută în urma unei scurte poveşti de dragoste cu un coleg de breaslă. 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter