Horia Brenciu îşi serbează astăzi ziua de naştere

Publicat pe

Horia Brenciu împlineşte astăzi, 27 august, 42 de ani, artistul anunţându-şi cei peste 1 milion de fani de pe Facebook că este ziua lui şi oferindu-le în dar un super cadou.

 

Astfel, Horia îşi va lansa în această toamnă un nou album, despre care a vorbit într-un filmuleţ postat pe pagina sa de Facebook.

 

Horia Brenciu

 

Astazi e ziua mea. Împlinesc puţn peste 20 de ani… Tata mi-a spus odată că de ziua ta e frumos să faci cadouri. Ma conformez şi vă ofer cu drag filmul de mai jos cu toate consecinţele lui. Toamna asta cadoul meu pentru voi e un album nou! Vreţi si puţin tort?', a scris artistul.

 

În filmul de prezentare a albumului Horia face câteva mărturisiri şi despre el: Sunt omul care nu respectă formatele, respectă nişte principii. Eu sunt de modă veche, sărut mâna doamnelor şi scot albume.'

 

Eu cred că albumul este ca o familie. De sentimente de gânduri, de întâmplări. Trebuie să fie un plus în privinţa acestui album.Plusul este de la familie, de la orchestra mea, de la tot mi se întâmplă bun şi matur în viaţa mea. Vorbesc despre dor, despre dragoste…'

 

Horia Brenciu este unul dintre cei trei juraţi de la emisiunea X Factor' (Antena 1), el făcând echipă cu Delia şi Ştefan Bănică. Este împreună cu producătoarea Alice Dumitrescu, împreună cu care are o fetiţă, Mina, care va împlini anul acesta 2 ani.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vdk8xMfGW9Y[/youtube]

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă