Horia Brenciu isi serbeaza ziua de nastere pe scena

Publicat pe .

Pentru ca nu poate sta departe de fani nici macar de ziua sa, Horia Brenciu organizeaza un megaconcert cu ocazia implinirii varstei de 38 de ani.

Horia BrenciuVineri, 27 august, de la ora 23:00, artistul ii asteapta pe toti cei ce isi doresc o seara de neuitat in prezenta sa si a HB orchestra la concert, in Clubul Fratelli din Bucuresti!

Pe langa spectacolul 100% live, Horia lanseaza si cel mai nou album al sau, 37', un disc pe care se regasesc 12 piese noi, clipul piesei I love you', prima compozitie a artistului, si un interviu surpriza cu Horia Brenciu si orchestra sa.

Artistul MediaPro Music va urca pe scena incepand cu ora 24:00 si va sustine un recital ce promite sa nu tina pe nimeni jos si, odata cu asta, va filma si un nou videoclip, pentru piesa Fac ce imi spune inima'.

Spectacolul va cuprinde melodii de pe noul sau album, 37', piese de pe albumul de debut, coveruri, dar si melodii romanesti la care tine foarte mult.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton