Horia Brenciu s-a îndrăgostit din nou

Publicat pe

Horia Brenciu a lansat astazi refrenul anului 2015 pentru Valentines Day si Dragobete. A naibii dragoste' este al treilea extras de pe albumul 40+', album care a beneficiat de un record al vanzarilor la finele anului trecut.

 

A naibii dragoste' ii vizeaza pe toti cei care au fost atinsi de sageata lui Cupidon, dar si pe cei care sunt pe cale sa faca cunostinta cu ea. Exista cineva care nu a facut cunostinta, pana acum, cu zeul dorinței, al iubirii erotice, al atracției și al afecțiunii? Pe bune?! Ei bine, A naibii dragoste' e scrisa si pentru voi! ', a declara artistul.

 

Despre lectia iubire, dar si despre povestea videoclipului, Horia Brenciu ne spune: Dragii mei sagetati sau… ne-indragostiti, A naibii dragoste' e pentru toti cei care iubesc fara margini… iar lectia noastra de indragosteala se incheie cu un sfat: daca tot ati fost sagetati si v-ati indragostit, mentineti flacara aprinsa, pentru ca altfel… Dar pentru lectia' asta, ne vom vedea la urmatorul clip! '

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KcgRP4Sjlyg[/youtube]

 

 

Horia Brenciu s-a îndrăgostit din nouHoria Brenciu s-a îndrăgostit din nou

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter