Horoscop aprilie 2019 - Probleme în cuplu pentru nativii Scorpion

Publicat pe

Astrele au pregătit o mulțime de surprize pentru luna aprilie. Nativii Scorpion ar putea avea probleme în cuplu, în timp ce pentru cei născuți în zodia Berbec toate merg ca pe roate. Se anunță o perioadă favorabilă pentru nativii Capricorn, pentru că proiectele în care sunt implicați merg de minune. 

BERBEC 21.03-20.04

În prima parte a lunii, veți avea o comunicare extraordinară cu partenerul. Tranzitul planetei Marte va face ca viața familială și socială să fie satisfăcătoare, în această perioadă. Dacă aveți planuri pentru căsătorie, acum este momentul potrivit pentru fixarea logodnei.

TAUR 21.04-20.05

Dragostea și viața de familie decurg în mod normal. Veți fi activi din punct de vedere social, iar popularitatea vă va crește incredibil. Nu vă irosiți însă timpul fără rost. Pentru persoanele necăsătorite, această lună va fi fructuoasă în planificarea unui mariaj.

GEMENI 21.05-21.06

Viața socială tinde să fie excelentă, iar cea de familie, de asemenea. Totuși, pot apărea diverse perturbări în plan sentimental. Persoanele îndrăgostite vor avea unele tensiuni în relație, dar împreună vor putea depăși diferendele, ajungând la un punct comun.

RAC 22.06-22.07

Viața de familie și dragostea se arată tensionate în a doua parte a lunii și ar fi bine să evitați discuțiile aprinse cu partenerul. Spre sfârșitul lunii, vă angajați în discuții numeroase, primind și dând sfaturi utile. Aveți grijă să nu ratați oportunități!

LEU 23.07-22.08

Planetele indică stabilitate în viața de familie, dar tranzitarea lui Saturn ar putea da naștere unor discuții în contradictoriu. Viața socială ar putea fi satisfăcătoare. Vă sfătuiesc să planificați o scurtă vacanță cu familia, pentru a vă relaxa pe deplin.

Coperta VIVA! aprilie 2019

Coperta VIVA! aprilie 2019

FECIOARĂ 23.08-22.09

Sunt posibile mici probleme în relația cu partenerul, neînțelegeri, confuzii și discuții mai aprinse care cer atenție în abordarea subiectelor. În schimb, viața socială decurge în mod normal. Călătoriile aduc distracție și voie bună, deci bucurați-vă din plin de ele!

BALANȚĂ 23.09-22.10

Viața de familie va fi minunată, în special în cea de-a doua jumătate a lunii. Veți comunica foarte bine cu membrii familiei, iar cuplurile vor petrece timp de calitate împreună. Mai mult, este o perioadă benefică și pentru examene, dar și pentru călătorii.

SCORPION 23.10-21.11

Nu este o lună foarte bună pentru dragoste și romantism. Vor apărea certuri și confuzii în relația de cuplu și e bine să evitați discuțiile în contradictoriu. Călătoriile pe distanțe scurte sau lungi vă vor fi benefice, dar ar putea fi întârziate, din diferite motive.

SĂGETĂTOR 22.11-20.12

Dragostea va fi în plan secund, iar energia voastră se va canaliza pe carieră și pe activitatea profesională. Ar fi bine să găsiți totuși un echilibru. O scurtă vacanță, alături de partener, ar fi binevenită. Și, mai mult, ați putea organiza o petrecere cu prietenii apropiați.

CAPRICORN 21.12-19.01

Veți avea noroc în tot ceea ce privește dragostea și mariajul, fiind o perioadă excelentă și pentru viața socială. Persoanele implicate în diferite proiecte școlare vor avea parte de o perioadă benefică, iar cele implicate în afaceri vor călători în acest interval.

VĂRSĂTOR 20.01-18.02

Nu se anunță o perioadă favorabilă pentru relațiile de familie. Sănătatea soțului sau a soției ar putea fi puțin slăbită. Vă veți folosi inteligența și atenția cum știți mai bine, dar rezultatele nu vor fi pe măsura aștep- tărilor. Și călătoriile ar putea fi mai puțin plăcute.

PEȘTI 19.02-20.03

Perioadă bună pentru cereri în căsătorie, dar, paradoxal, ar putea apărea probleme pentru persoanele căsătorite. În prima parte a lunii nu veți fi capabili să va folosiți inteligența la capacitate maximă. Călătorii scurte de afaceri se întrevăd în a două parte a lunii.

Numărul de aprilie al revistei VIVA! este disponibil la toate punctele de difuzare a presei începând cu 1 aprilie.  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter