Horoscopul lunii noiembrie. Zodiile care dau lovitura pe plan profesional și cele care-și vor găsi fericirea

Publicat pe

Horoscopul lunii noiembrie vine cu vești bune pentru multe zodii! Astrele ți-au pregătit multe surprize și, chiar dacă previziunile zodiei tale nu sunt cele mai bune, fii convins că lucrurile se vor îmbunătăți, cu siguranță, lunile viitoare. Haideți să avem un sfârșit de an optimist!

 

Berbec

 

Dacă ai impresia că ai muncit tot anul din greu şi nimeni nu ţi-a recunoscut eforturile, nu dispera! În noiembrie, va veni răsplata pentru orele petrecute peste program, nopţile nedormite şi proiectele la care ai muncit în ultimele luni. Iar acesta este doar începutul. Anul care vine se anunţă cu schimbări mari!

 

Taur

Luna Nouă din 2 noiembrie 2019 anunță noi începuturi pentru tine în această zonă a vieții tale. Astrele favorizează apariţia partenerului mult visat, dar şi jobul pe care l-ai căutat dintotdeauna. Chiar dacă neplăcerile din ultima vreme te-au determinat să crezi că soarele nu mai răsare pe strada da, ai încredere că va fi bine!

 

Gemeni

Sănătatea ar trebui să fie pe primul plan în această lună. Orice alte gânduri vă macină în această perioadă, puneţi-le în aşteptare şi ghidaţi-vă după ideea că sunteţi cei mai importanţi în viaţa voastră. În carieră se anunţă schimbări, însă, nici o grijă: sunt de bun augur!

 

Rac

Luna Nouă din noiembrie te ajută să iei deciziile cele mai bune, să-ţi înţelegi mai bine partenerul de viaţă sau să primeşti în viaţa ta omul pe care îl aştepţi de ceva timp, cu menţiunea că tot ceea ce faci în această lună va pune bazele realizărilor tale din 2020.

 

Leu

 

Ambiţia care te caracterizează, în general, va fi la cote şi mai înalte în noiembrie. Simţi că nimic nu-ţi stă în cale şi nici un visnu este prea îndrazneţ pentru că ai puterea să mişti munţii din loc. Asta înseamnă probleme diminuate la locul de muncă, dar şi în relaţia amoroasă, iar în anul următor te poţi chiar aştepta la mărirea familiei.

Fecioară

 

Orice decizii ai avea de luat în familie sau în privinţa locului de muncă, fă-o în prima jumătate a lunii pentru că, mai apoi, astrele nu-ţi mai sunt favorabile. Comunicarea nu va fi la fel de bună şi rişti să strici totul cu o replică nepotrivită. Cel mai bine ar fi să pleci într-o călătorie până trece această perioadă prost aspectată!

 

VIVA! de noiembrie

VIVA! de noiembrie

Balanţă

 

Chiar dacă soldul bancar din momentul de faţă nu este unul foarte prietenos cu visurile tale, totul se poate schimba radical în această lună. Se prevede un nou început nou în ceea ce privește veniturile personale sau locuința, aşa că mai ai puţină răbdare!

 

Scorpion

Este posibil să apară tensiuni acasă, asta însemnând şi relaţia de cuplu, dar şi în comunicarea cu părinţii, dar cu mult calm le vei depăşi cu brio! Pe de altă parte, la locul de muncă şi în relaţiile cu prietenii, totul va fi lapte şi miere! Ai răbdare, trece noiembrie cât ai clipi!

 

Săgetător

Marte, care rămâne retrograd în Taur, îţi trimite tensiune pe toate planurile: la locul de muncă, ]n relaţia cu partenerul, dar şi în ceea ce privește sănătatea. Aveţi senzaţia că nu veţi scăpa de probleme, dar Luna Plină de mai târziu calmează situaţia.

Capricorn

 

Simţi nevoia mai mult ca oricând să ai prietenii aproape, te motivează să mergi mai departe şi să renunţi la pesimismul care te caracterizeară, în general. Nu este o coincidență faptul că Luna Nouă aici, în ziua de 2, sugerează că fie noi prieteni, fie activități de grup.

 

Vărsător

 

Sfârşitul de an vine cu recunoaştere pentru tine! Toată munca de peste an va fi răsplătită, în sfârşit, şi dacă ai pus bazele unor proiecte în vară, acum este timpul să culegi roadele. Poate fi vorba chiar şi despre o promovare la locul de muncă sau venituri suplimentare.

 

Peşti

Noiembrie este o lună foarte bine aspectată pentru descoperirea de locuri noi, poate învăţarea unei limbi noi, multe ocazii pentru a vă lărgi experiența și cunoștințele. Rutina nu mai are loc în viaţa ta acum şi abia aştepţi să experimentezi lucruri noi!

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter