Hugh Grant se razbuna pe fotografi

Publicat pe

Hugh Grant se razbuna pe fotografi

Hugh Grant se razbuna pe fotografi

Hugh Grant

Actorul britanic Hugh Grant nu va fi urmarit in justitie pentru presupusa agresiune cu o cutie de fasole asupra unui fotograf, in luna aprilie.

In varsta de 46 de ani, actorul nu va suporta nici consecintele unui alt gest: loviturile de picior aplicate aceluiasi fotograf.

Incidentul s-a produs in dimineata zilei de 24 aprilie, in apropierea resedintei lui Hugh Grant, din vestul Londrei. Fotograful Ian Whittaker a declarat ca i-ar fi cerut actorului, care tocmai terminase programul de jogging matinal, permisiunea de a-i face poze.

Se pare ca Hugh nu era intr-o dispozitie prea buna pentru a se lasa fotografiat, asa ca si-a continuat alergarea, insa de data aceasta avea si o tinta de urmarit: fotograful. Acesta a povestit ca a incasat mai multe lovituri de picior, dar a primit si o cutie cu fasole in sos tomat in fata.

Un purtator de cuvant al Procuraturii din Regatul Unit a declarat ca politia a fost informata de incident, dar nu a putut strange suficiente probe impotriva actorului, martorii care au asistat la toata aceasta scena tragi-comica avand versiuni diferite.

Hugh Grant a devenit celebru o data cu rolul din „Patru nunti si-o inmormantare' (1994), fiind rasplatit cu un Glob de Aur la categoria Cel mai bun actor. A jucat de asemenea in „Notting Hill' (1999) si „Jurnalul lui Bridget Jones' (2001).

Un text de: Florentina Liutic, Foto: www.cinemagia.ro.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter