Hugh Jackman sărbătoreşte 20 de ani de căsătorie

Publicat pe

Hugh Jackman are una dintre cele mai longevive căsătorii, actorul sărbătorind 20 de ani de când este căsătorit cu Deborra-Lee Furness.

 

hugh jackman

 

Pentru a marca acest moment, el a postat pe Instagram o fotografie din ziua nunţii sale. „Acum 20 de ani, în aceeaşi zi', a scris el în dreptul acestei fotografii alb-negru care îi surprinde pe cei doi miri fericiţi şi râzând din toată inima.

 

În 1996 Hugh Jackman nu era încă cunoscut şi se căsătorea cu Deborra, o producătoare australiană cu 13 ani mai mare decât el. În acel moment el avea 27 de ani, iar ea 40.

 

Cei doi se cunoscuseră în 1996 pe platourile de televiziune ale show-ului „Correlli' şi s-au casătorit un an mai târziu la Melbourne. Nu au reuşit să aibă copii, motiv pentru care au adoptat doi, Oscar şi Ava, astăzi în vârstă de 16, respectiv 11 ani.

 

De curând, actorul australian a dezvăluit secretul mariajului său, susţinând că o soţie fericită înseamnă o viaţă fericită.

 

Foto: Hepta, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter