Celebritățile s-au îndrăgostit de acest model de costum de baie. Iată ce se poartă în vara lui 2018!

Publicat pe de Oana Pantazi

Chiar dacă nu pare cel mai practic, fiindcă riști să te bronzezi cu dungi, trebuie să recunoaștem că este foarte sexy, iar celebritățile de peste ocean s-au îndrăgostit iremediabil de acest model de costum de baie. Iată ce se poartă în vara lui 2018!

O vară în dungi' ar putea fi mottoul acestui sezon estival, fiindcă, în acest moment nu există celebritate influentă în social media care să nu-și fi achiziționat unul sau mai multe costume de baie de acest gen. E clar, celebritățile s-au îndrăgostit de acest model de costum de baie și suntem convinși că va fi cel mai căutat item al acestei veri. Kylie Jenner, Emily Ratajkowski și Nicki Minaj se numără printre fanele costumului de baie cu zăbrele, care peste Ocean poartă denumirea de „cage swimsuit'. Cu siguranță, nu este un costum indicat pentru doamnele și domnișoarele care își doresc un bronz uniform, în schimb este atât de sexy, încât cu siguranță cele mai multe și-l vor achiziționa, măcar pentru o petrecere la piscină. În plus, felul în care sunt poziționate fâșiile de material ascunde foarte bine micile defecte fizice, deturnând atenția de la locurile cu probleme.

Prima care a aderat la această modă este artista Halsey, care încă de la finele lunii mai s-a afișat într-un costum de baie caged-style, exemplul fiindu-i urmat în scurt timp de multe alte celebrități. Deși slipul costumului de baie este până în talie, pe părțile exterioare are doar niște fâșii subțiri de material, ceea ce-l transformă pe loc, paradoxal, din ceva ce ne-ar putea duce cu gândul la niște budigăi de mămăiță, într-o piesă foarte sexy. La fel este și sutienul, care, deși ascunde mai mult decât trebuie, după părerea unora, o face să fie extrem de atrăgătoare. Nicky Minaj a mers chiar mai departe, alegând un costum caged-style cu… mânecă scurtă și e greu de explicat cum o asemenea piesă te poate face să arăți super-sexy. Nu trebuie să ne credeți pe cuvânt, ci doar să urmăriți galeria foto. Iată ce costume de baie poartă în vara lui 2018!

Foto: Instagram, Sports Illustrated

Celebritățile s-au îndrăgostit de acest model de costum de baie. Iată ce se poartă în vara lui 2018!Celebritățile s-au îndrăgostit de acest model de costum de baie. Iată ce se poartă în vara lui 2018!

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter