Igor Bogdanoff a murit la șase zile după fratele său, Grichka. Ce au pățit celebrii gemeni din Franța

Publicat pe

Igor Bogdanoff a murit la șase zile după fratele său, Grichka. Gemenii erau celebri în Franța pentru că au lansat primul program de televiziune dedicat domeniului ştiinţifico-fantastic din Hexagon.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Igor Bogdanoff a murit luni, la șase zile după fratele său geamăn Grichka. Celebrii gemeni din Franța au fost internaţi pe 15 decembrie la spitalul Georges Pompidou din Paris. Grichka a murit primul, pe 28 decembrie 2021, iar Igor l-a urmat pe 3 ianuarie 2022, relatează EFE, potrivit Agerpres.

Familia nu a vrut să dezvăluie cauza deceselor, dar apropiații lor susțin că niciunul nu era vaccinat anti-COVID-19, iar moartea lui Grichka a fost pusă pe seama coronavirusului.

Prezentatorul intrase în comă, iar complicațiile apărute din cauza COVID-19 ar fi fost motivul.

Potrivit postului BFM TV, aceştia nu erau anti-vaccinişti, dar au considerat că sunt într-o formă fizică bună şi că nu fac parte din grupul persoanelor vulnerabile, care ar trebui să se imunizeze.

Citește și: Ce se întâmplă cu Angela Similea de când n-a mai apărut pe scenă: „Tragem de ea să revină în muzică’

Citește și: Ioana Ginghină se căsătorește cu iubitul ei, Cristi Pitulice: „Nu vrem o nuntă mare'

Citește și: Alina Sorescu a șters toate fotografiile cu Alexandru Ciucu.E a doua oară când face asta, după zvonurile divorțului

Cine erau gemenii Bogdanoff

Gemenii Bogdanoff sunt descendenţi ai aristocraţiei austriece și au devenit celebri în Franţa în calitate de gazde ale programului de science fiction ‘Temps X’, difuzat între 1979 şi 1987.

Cei doi au atras atenția prin trăsăturile faciale distinctive, cu bărbie şi pomeţi proeminenţi.

Deși chipurile lor s-au transformat radical de-a lungul anilor, ambii au negat că ar fi apelat la operaţii estetice sau că ar suferi de acromegalie.

Frații faimoși au fost doctori în fizică şi matematică, scriitori şi figuri de marcă în domeniul popularizării ştiinţei, deşi activitatea în domeniu le-a fost criticată de o parte a comunităţii ştiinţifice.

Gemenii Bogdanoff au realizat alte două emisiuni de televiziune, ‘Rayons X’, din 2002 până în 2007, şi ‘A deux pas du futur’, între 2010 şi 2011, şi s-au apărat de critici susţinând că unii experţi nu sunt în stare să accepte puncte de vedere mai puţin obişnuite.

Gemenii au intrat în mai multe controverse și scandaluri de-a lungul timpului, dar cel mai răsunător a avut loc în iunie 2018, când au fost acuzaţi de înşelăciune împotriva unei persoane vulnerabile.

Cei doi au fost suspectaţi că au profitat de vulnerabilitatea unui milionar de 54 de ani, care s-a sinucis în luna august a acelui an. Procesul lor urma să aibă loc la Tribunalul corecţional din Paris luna aceasta, informează Le Monde.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter