Simina Loica și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei s-au despărțit: „Nu sunt prea bine”

Publicat pe

Simina Loica și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei s-au despărțit. Este vestea ce i-a luat prin surprindere pe fanii lor, chiar la început de an. Cei doi foști concurenți ai emisiunii de pe Kanal D s-ar fi certat, iar acum sunt separați. Bruneta i-a făcut pe internauți să-și ridice primele semne de întrebare, după ce a izbucnit în lacrimi pe Internet. Iată ce s-a întâmplat cu fiul lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Simina Loica și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei s-au despărțit. Cei doi s-ar fi separat, după ce între ei ar fi avut loc o ceartă. Potrivit WOWbiz.ro, extrem de tristă și cu ochii plini de lacrimi, fosta concurentă a emisiunii de pe Kanal D a anunțat public că s-a certat cu tatăl fiului ei. Acum, băiatul lor, Dominic, ar fi rămas cu bruneta.

Simina Loica și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei s-au despărțit: „Nu sunt prea bine'Simina Loica și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei s-au despărțit: „Nu sunt prea bine'

Simina Loica și Alex Zănoagă au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din cadrul emisiunii Puterea Dragostei. Au demonstrat că iubirea lor este una reală, în ciuda răutăților, astfel că au rămas împreună și după ce au ieșit din competiție. La scurtă vreme, ea a rămas însărcinată, s-au mutat împreună, iar, ulterior, bruneta l-a adus pe lume pe rodul iubirii lor, fiul lor, Dominic. Se pare însă că relația celor doi este acum pe butuci, după ce s-ar fi certat.

Citește și: Cum se menține în formă Diana Ross, la 77 de ani.Artista le-a spus fanilor secretul

Citește și: Alexandra Stan, detalii neștiute despre divorțul de Emanuel Necatu:„Asta s-a întâmplat. Ne-am…' / EXCLUSIV

Citește și: Angela Similea și-a înregistrat numele la OSIM, la 75 de ani.Când a apărut ultima dată, pe scenă

Citește și: Motivul pentru care Ovidiu Lipan Țăndărică nu s-a mai căsătorit:„Hârtia asta…'

Simina Loica și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei s-au despărțit

Luni seară, Simina Loica și-a pus toți fanii pe gânduri. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a intrat Live pe TikTok, filmare în care a apărut cu ochii în lacrimi. Internauții au observat imediat acest detaliu, însă, pentru început, nu a putut să le spună de ce plânge.

Mai apoi, Simina Loica a intrat Live cu Andy Adetu, tot fost concurent de la Puterea Dragostei, pentru un joc. Tânărul a întrebat-o și el de ce este supărată, observând că e vizibil afectată. Ea ar fi dezvăluit motivul în cele din urmă, dar fără să ofere prea multe amănunte, mai scrie sursa menționată anterior.

„Simina Loica: Nu prea bine, puțin supărată.

Andy Adetu: De ce, ce-ai pățit? Fără caterincă.

Simina Loica: Nimic… nu pot să zic pe live.

Andy Adetu: Lasă că vorbim după aia', așa a arătat dialogul dintre Simina Loica și Andy, pe TikTok.

Ulterior, Simina Loica de la Puterea Dragostei ar fi mărturisit că între ea și tatăl fiului ei, Alex Zănoagă, ar fi avut loc o ceartă, fapt care ar fi condus la o separare. În urma ei, Dominic ar fi rămas cu cea care i-a dat naștere. Deocamdată, bruneta nu a oferit mai multe amănunte despre neînțelegerea pe care ar avea cu soțul ei.

Reacția controversată a unei susținătoare

Curios este faptul că, în aceeași zi, o susținătoare de-a Siminei Loica spune că fosta concurentă ar fi făcut un Live pe Internet, iar Alex Zănoagă ar fi fost surprins în preajma ei.

„Mai este cu Alex, vă zic eu. A făcut Live azi și l-am văzut', a scris susținătoarea pe TikTok.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Captură ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter