Îl mai ții minte pe Laurențiu Cazan? Din ce trăiește artistul, la 63 de ani, în plină pandemie

Publicat pe

Laurențiu Cazan a fost unul dintre cei mai îndrăgiți artiști români și sigur toată lumea își amintește piesa „Say Something”, cu care a obținut locul al doilea în finala Eurovision 1993. Pandemia, însă, l-a împiedicat să mai cânte în fața fanilor săi, așa că, la 63 de ani, Laurențiu Cazan a găsit alte variante pentru a-și câștiga traiul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă nu a mai susținut concerte și nici în emisiunile TV nu este invitat, Laurențiu Cazan păstrează legătura cu fanii săi pe rețelele de socializare. Artistul se mândrește cu cei 150.000 de oameni care îl urmăresc pe Facebook și s-a adaptat situației dificile în care ne aflăm, în care concertele sunt încă interzise și artiștilor le este tot mai greu să supraviețuiască.

Îl mai ții minte pe Laurențiu Cazan? Din ce trăiește artistul, la 63 de ani, în plină pandemieÎl mai ții minte pe Laurențiu Cazan? Din ce trăiește artistul, la 63 de ani, în plină pandemie

Nu și lui, ne asigură Laurențiu Cazan! Artistul și-a mutat pasiunea în online și spune că îi este bine financiar. 'Îmi merge bine și în mediul online acum, am 150.000 de fani, pe Facebook, iar din postările mele de pe YouTube câștig bani cât să fiu mulțumit', a povestit Laurențiu pentru impact.ro.

Chiar dacă duce dorul aplauzelor și așteaptă cu nerăbdare ziua în care să cânte în fața unui public, Laurențiu Cazan susține concerte online, păstrând astfel legătura cu cei care îi iubesc muzica și, totodată, câștigându-și existența. De altfel, Cazan a fost printre puținii artiști care nu au cerut ajutor de la stat și a preferat să se adapteze așa cum a putut restricțiilor impuse de pandemie.

„Îmi văd de treaba mea, în continuare, la studio. Mă ocup tot de muzică, însă fac lucrurile acestea în momentul de față în mediul online și este destul de bine. Îmi este dor de scenă, îmi este dor de bine, este un lucru normal. Și nu numai mie, ci și celorlalți colegi.

Îmi merge bine și în mediul online acum, am 150.000 de fani, pe Facebook, iar din postările mele de pe Youtube câștig bani cât să fiu mulțumit. Perioada aceasta este una destul de grea.', povestește Laurențiu Cazan.

Citește și: Laurențiu Cazan s-a retras din viața publică! Uite cum arată la 61 de ani artistul care s-a iubit în tinerețe cu Marina Voica!

Citeste si: La 84 de ani, Marina Voica a revenit la muncă, în plină pandemie. Joacă în filmul „Bucureştiul văzut de sus”.

Citeste si: Divele din Epoca de Aur la plajă! Angelea Similea, Marina Voica și Tora Vasilescu, fotografii de colecție și siluete de invidiat!

Piesa 'Say Something' a compus-o în Olanda, de dragul unei chelnerițe

Solistul Laurențiu Cazan are în repertoriu și piesa 'Say Something', care are o poveste aparte:

'Am compus-o în 1991, în Olanda, la Assen, pe când lucram, printre altele, la un restaurant românesc, unde era şi o ospătăriţă originară din Africa de Sud, Johanna, extrem de deşteaptă. Cu ea aveam adesea discuţii care începeau, de fiecare dată, cu: 'Spune ceva'. Toată lumea credea că între noi era ceva, dar, de fapt, eram doar colegi.

I-am spus această poveste într-o zi unui prieten, expert în psihologie, care a răspuns: ştiu ce-o să faci deseară, o să scrii piesa cu titlul 'Say Something'! Într-adevăr, în noaptea aceea am compus-o integral, a doua zi am aşteptat-o pe Johanna şi i-am cântat-o la pian.

A început să râdă, şi-a dat seama că era pentru ea şi m-a ajutat la îmbunătăţirea textului. După ani, i-am arătat Johannei înregistrările concertelor mele din România, a văzut reacţia publicului la piesa asta şi a fost pentru ea o mare bucurie', a dezvăluit artistul, pentru www.zilesinopti.ro

Laurențiu Cazan s-a iubit cu Marina Voica

Laurențiu Cazan nu a fost niciodată căsătorit, însă a trăit o poveste e de dragoste intensă cu Marina Voica, pe vremea când el avea 24 de ani și artista 47 de ani. Aceasta a fost, de altfel, și cea mai cunoscută relație a aristului.

Cu ani în urmă s-a zvonit în presă că acesta ar avea doi copii, o fată și un băiat, făcuți cu femei diferite, pe care, însă artistul nu a dorit să-i recunoască.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter