Laurențiu Cazan s-a retras din viața publică! Uite cum arată la 61 de ani artistul care s-a iubit în tinerețe cu Marina Voica!

Publicat pe

Laurențiu Cazan a dispărut de pe scena muzicală la fel de repede precum a apărut… La începutul anilor ’90, tânărul cu plete și cu voce incredibilă frângea multe inimi cu hitul său Say Something, însă artistul a renunțat, de bunăvoie, la celebritatea proaspăt câștigată… retrăgându-se din showbiz. Iată ce face și cum arată Laurențiu Cazan acum, la 61 de ani!


 

În 1982, anul debutului său, Laurențiu Cazan s-a făcut remarcat imediat. Și cum să nu fi impresinat cohortele de doamne și domnișoare tânărul acela cu plete (în niște vremuri când erau interzise!), și ochi de culoarea mării, care cânta la chitară Uită tristeţea', piesă devenită imediat un hit? Mai mult, artistul era autodidact, Laurențiu Cazan învățând singur să cânte la vioară, pian, tobe și muzicuță. Pe scurt, era pachetul complet. La un an de la Revoluție, Laurențiu a plecat însă din țară, stabilindu-se în Olanda, însă câțiva ani mai târziu a revenit în România, unde ar fi avut toate șansele să fie și acum pe val… Din păcate, ultimul album, Şi iarăşi voi zbura, artistul l-a lansat în anul 2003… după care a dispărut din lumina reflectoarelor.

S-a iubit cu Marina Voica

La începutul anilor ’80, când lumea showbizului era mult mai mică, iar zvonurile se aflau, evident, mult mai greu, o bârfă greu de crezut era pe buzele tuturor – celebra cântăreață Marina Voica se iubea cu un tânăr artist, pe numele său Laurențiu Cazan. Greu de crezut, dat fiind că, în 1984, ea avea 47 de ani, iar el, doar 24 și, cu atât mai mult cu cât relațiile de acest gen nu erau „la modă”. Era exclus, din punctul de vedere al celor care le comentau relația, ca între cei doi să existe o relație adevărată de iubire și, cu atât mai puțin, o pasiune arzătoare, așa cum se spunea. Și totuși, cei doi artiști au fost împreună trei ani…

Iată că, ani mai târziu, Marian Voica nu doar că recunoștea, într-un interviu pentru revista Tango, că a avut o relație cu Laurențiu Cazan, ci și confirma faptul că artistul a iubit-o… „Orice ar spune lumea, Laurențiu m-a iubit. Altfel aș fi simțit și nu m-aș fi combinat cu un bărbat atât de tânăr. Ne-am iubit unul pe altul într-un fel special, în care muzica ne lega și mai tare. Am cântat mult timp împreună. Pentru mine, Laurențiu este un geniu muzical.

Laurențiu Cazan s-a refugiat în… credință

Anii au trecut, iar Laurențiu Cazan a devenit o prezență tot mai rară în showbizul autohton, artistul retrăgându-se la Buzău, unde duce o viață modestă și liniștită. Cu câteva kilograme în plus și vizibil îmbătrânit, dar cu aceleași plete care l-au consacrat, Laurențiu Cazan încă seamănă cu tânărul care făcea furori cu vocea sa, dar și cu look-ul său occidental. Deși în anii ’90 fusese prima vedetă care s-a impus pe piața muzicală occidentală, iar look-ul său și vocea deosebită l-au transformat repede într-un star, artistul a preferat să se retragă din viața publică și se apropie de Dumnezeu, refuzând să mai aibă de-a face cu generația actuală de artiști și cu lumea showbizului actual, pe care o consideră decadentă. Laurențiu Cazan nu a renunțat însă complet la viața artistică, el continuând să cânte la diferite cenacluri sau prin pub-uri și participând la concursuri muzicale pentru copii, în calitate de jurat.

Foto: Facebook, Libertatea

Laurențiu Cazan s-a retras din viața publică! Uite cum arată la 61 de ani artistul care s-a iubit în tinerețe cu Marina Voica!Laurențiu Cazan s-a retras din viața publică! Uite cum arată la 61 de ani artistul care s-a iubit în tinerețe cu Marina Voica!

 

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter