Îl mai ții minte pe Mihai de la Akcent? Se iubește cu una dintre ele mai frumoase femei din România, fost iepuraș Playboy!

Publicat pe

Mihai de la Akcent iubește din nou! La doi ani de la divorț, artistul este îndrăgostit de una dintre cele mai frumoase femei din România, celebră pentru pictorilele ei îndrăznețe. La un moment dat, Claudia Stoica a fost pe coperta revistei Playboy.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Gruia, cunoscut tuturor drept Mihai de la Akcent, a început o relație de dragoste cu o femeie frumoasă și extrem de curtată în România. Este vorba despre Claudia Stoica, iar povestea lor de dragoste a fost dezvăluită de Răzvan Botezatu, bun prieten al brunetei.

'Tu, în momentul de față, ești la începutul unei relații. Se vede clar pe fața ei, are față de psihopată când iubește, se uită în gol, zâmbește din senin', a spus Răzvan Botezatu. Culmea, de față era și cel care i-a provocat sentimentele cu pricina Claudiei Stoica, Mihai Gruia, cântărețul din trupa Akcent.

'Claudia simte că Mihai este… minunat pentru ea. Ce să zică altceva decât că e minunat. Da, și ce dacă sunt mai la început, nu cred că, la Claudia, se pune problema de tatonări acum. Mihai se poartă foarte frumos cu ea și asta e tot ceea ce contează!', au declarat surse din preajma Claudiei Stoica pentru wowbiz.ro.

Îl mai ții minte pe Mihai de la Akcent? Se iubește cu una dintre ele mai frumoase femei din România, fost iepuraș Playboy!Îl mai ții minte pe Mihai de la Akcent? Se iubește cu una dintre ele mai frumoase femei din România, fost iepuraș Playboy!

Mihai de la Akcent a divorțat după 10 ani

Mihai Gruia s-a căsătorit cu Laura în anul 2008, iar în 2014, deveneau părinții unei fetițe pe nume Natalia. Câteva luni mai târziu, au adoptat-o pe Ana, în vârstă de doi ani atunci, cele două micuțe fiind botezate în același timp, iar nași le-au fost Andra şi Cătălin Măruţă.

După 14 ani de iubire şi 10 de căsătorie, în 2018, Laura şi Mihai Gruia au decis să divorţeze, despărţirea lor venind ca un şoc pentru apropiaţi şi fani, mai cu seamă că dădeau impresia unei familii fericite, fără probleme.

„Relația mea cu Laura a fost o relație matură, una frumoasă. Dar unul din minusurile noastre a fost, cred, că noi am fost de mici împreună. Drumurile noastre s-au despărțit cu mulți ani în urmă. Ea a luat-o într-o altă direcție care mie nu îmi plăcea. Eu am rămas în direcția mea care, la un moment dat, ei nu i-a mai plăcut. Deci, divorțul nu a însemnat absolut nimic pentru mine. Cred că și pentru mine, și pentru ea a fost un fel de eliberare', a spus Mihai Gruia presei.

Citește și: Fosta soție a lui Mihai de la Akcent, despre divorțul care a șocat showbizul: „Am păstrat intactă iubirea!' / Reacţia copiilor o sperie, însă!

Cine este Claudia Stoica, iubita lui Mihai Gruia de la Akcent

Claudia Stoica a fost și cântăreață în urmă cu mai mulți ani, când era colegă de trupă cu Marina Dina. Împreună cu alte două fete super sexy, Claudia și Marina cântau și mai mult dansau în trupa Dolls. Păpușile s-au despărțit nu după mult timp și Claudia a intrat într-un con de umbră, îndreptându-se spre modelling.

Acum șase ani s-a făcut mare vâlvă pe seama faptului că și-a făcut implant de silicon în fese, situație relativ nouă la vremea aceea în România, dar Claudia a negat tot timpul că posteriorul i s-a mărit vizibil în urma unei intervenții estetice.

În 2014, Claudia Stoica s-a asociat cu Raluca Dumitru și au lansat o linie de haine, dar nu au dat lovitura în modă, așa cum sperau.

Citeste si: Mihaela Rădulescu a povestit totul despre primul iubit și primul eșec în dragoste: „Nu mi-am pierdut niciodată capul după vreun om însurat”/ EXCLUSIV

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter