Ilie Năstase a anulat nunta cu Ioana Simion: „Cred că am făcut o greșeală!”. MOTIVUL l-a spus chiar el

Publicat pe

Ilie Năstase și Ioana Simion urmau să se căsătorească pe 17 august, însă fostul tenismen a dat vestea la care nu se aștepta nimeni: nunta nu va mai avea loc. Cel puțin, nu peste o lună. Ilie Năstase spune că soția lui își dorește foarte mult să îmbrace rochia de mireasă, însă el nu se grăbește să ajungă la altar.

Ilie Năstase a anulat nunta cu Ioana Simion: „Cred că am făcut o greșeală!'. MOTIVUL l-a spus chiar elIlie Năstase a anulat nunta cu Ioana Simion: „Cred că am făcut o greșeală!'. MOTIVUL l-a spus chiar el

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au căsătorit civil în Joia Mare, pe 25 aprilie 2019 și nunta urma să aibă loc pe 17 august. Doar că, surpriză, evenimentul a fost anulat. Ilie Năstase susține că „doar amânat', însă rămâne de văzut dacă vor mai ajunge la altar.

Fostul tenismen spune că nu are timpul necesar pentru a organiza nunta așa cum se cuvinte și probabil va fi nevoit să amână pregătirile pentru căsătorie pentru anul viitor.

„Nu merg deloc bine pregătirile de nuntă. Cred că am făcut o greșeală că am anunțat în 17 august, cred că o să o punem poate la anul. Ea vrea să fie mireasă că nu a fost până acum. Eu am fost de vreo 5 ori. Eu spun că asta e ultima nuntă, tot ce am avut înainte rămân amintiri frumoase, unele mai puțin frumoase, pentru mine ultima persoană cu care ești contează.', a declarat fostul soț a lui Brigitte Sfăt, într-un interviu acordat lui Teo Trandafir.

Ilie Năstase a împlinit de curând vârsta de 73 de ani și a petrecut alături de prietenii apropiați și de femeia despre care spune că este „a vieții lui', chiar dacă este mult mai în vârstă decât ea.

„Multă lume spune că eu sunt prea bătrân pentru ea, dar dragostea n-are vârstă', spune Ilie Năstase.

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter