Imaginile durerii din Ucraina. Un copil a murit, după ce un bloc de 5 etaje a fost bombardat

Publicat pe

În această dimineață, Rusia a atacat Ucraina cu avioane, tancuri și nave militare, iar imaginile durerii pot fi văzute deja peste tot. Mii de oameni disperați fug din calea războiului, însă numărul victimelor crește cu fiecare oră. În orașul Chuguev, în nord-estul Ucrainei, un băiat minor a murit ca urmare a bombardării unui bloc cu cinci etaje.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Blocuri bombardate, oameni alergând disperați pe străzi sau privind neputincioși cum unicul lor avut s-a pierdut într-o fracțiune de secundă – acestea sunt imaginile durerii din Ucraina, la doar câteva ore după ce Vladimir Putin a dat ordinul de atac.

Imaginile durerii din Ucraina. Un copil a murit, după ce un bloc de 5 etaje a fost bombardatImaginile durerii din Ucraina. Un copil a murit, după ce un bloc de 5 etaje a fost bombardat

Imaginile durerii din Ucraina

După debutul operațiunilor militare ale Rusiei pe teritoriul Ucrainei, mii de locuitori încearcă să fugă din calea războiului. În momentul de față sunt cozi imense pe sensul de intrare în Republica Moldova din Ucraina. La vama de la Palanca s-au format cozi uriașe de mașini pe sensul de intrare în Republica Moldova, a notat Realitatea.md.

Într-o debandadă totală, la primele ore ale dimineții, locuitorii din Kiev formaseră cozi imense la stațiile de benzină, în încercarea de a părăsi orașul, la doar câteva ore după ce președintele rus Vladimir Putin s-a mutat cu tancurile peste frontiera din Belarus. Aceștia încearcă să se deplaseze spre granița de vest, pentru a scăpa de iminența bombardamentelor. Între timp, președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat legea marțială, scrie Dailymail.

Citește și: Rusia a atacat Ucraina cu avioane, tancuri și nave militare. Cel puțin 8 persoane au fost ucise

Citește și: Mădălina Apostol s-a ales cu dosar penal, după ce a comis un accident. Soția lui Nick Rădoi consumase alcool

Citește și: De ce s-a stabilit Chef Hadad în România, în urmă cu 25 de ani: „Am simțit atunci că…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum își răsfață Laurențiu Reghecampf iubita, în plin divorț de Anamaria Prodan: „Primul tort pentru micuțul L…'

Agențiile de presă și social media abundă de fotografii și videoclipuri cu ucraineni care părăseau Kievul azi-dimineață, în sunetul sirenelor ce anunțau raidul aerian. Cozile la benzină erau depășite deja de cele la bancomate sau la supermarket, de unde oamenii încearcă să-și facă provizii.

În stațiile de metrou din Kiev puteau fi văzuți oameni care încercau să se urce în trenuri pentru a fugi din oraș, în timp ce alții se îndreptau spre gară pentru a se refugia.

Un copil, victimă a bombardamentelor, în Chuguev

Imaginile durerii din Ucraina. În orașul Chuguev, regiunea Harkov, nord-estul Ucrainei, un copil a murit ca urmare a bombardării unui bloc cu cinci etaje, a notat agenția de presă UNIAN. Informația a fost confirmată de serviciul de intervenție, care a adăugat că incendiul a fost stins, dar sunt mai multe persoane rănite.

Imaginile din Chuguev sunt terifiante, cu atît mai mult cu cât într-una dintre explozii și-a pierdut viața și un băiat minor. Salvatorii au fost solicitați prin apel la numărul de urgență 101, la ora 08.23, pentru a stinge incendiul declanșat la un bloc de 5 etaje din orașul Chuguev, declanșat ca urmare a „bombardamentelor inamice'.

Au intervenit trei departamente operaționale ale Serviciului de Salvare (SES) cu autocisterne și un vehicul de prim-ajutor și un autoturism. La sosirea salvatorilor, ardeau balcoane ale apartamentelor de la mai multe etaje. Pe lângă copilul ucis în explozie și sunt și răniți. 15 dintre locatari au fost evacuați.


Foto: Profimedia, Hepta

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter