Oana Roman este speriată de atacul Rusiei asupra Ucrainei: „Ne-am culcat în pace și ne-am trezit în război”

Publicat pe

Oana Roman este speriată de atacul Rusiei asupra Ucrainei. În dimineața zilei de 24 februarie 2022, Rusia a început atacul asupra Ucrainei. Această situație sperie foarte mulți români din cauza apropierii teritoriale. Nici vedetele nu sunt calme în această privință, Oana Roman arătându-și îngrijorarea pe rețelele de socializare. Iată ce a declarat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În dimineața zilei de 24 februarie 2022, Rusia a început atacul față de Ucraina. Acest lucru a îngrijorat foarte mulți români din cauza apropierii teritoriale ale celor două țări. Cu toate că Vladimir Putin nu a menționat nimic despre România, vedetele de la noi își arată îngrijorarea pe rețelele de socializare. Iată ce a declarat Oana Roman despre întreaga situație!

Oana Roman este speriată de atacul Rusiei asupra Ucrainei: „Ne-am culcat în pace și ne-am trezit în război'Oana Roman este speriată de atacul Rusiei asupra Ucrainei: „Ne-am culcat în pace și ne-am trezit în război'

Aceasta își arată compasiunea față de generația actuală, care a trecut printr-o pandemie și un război. Oana Roman a subliniat chiar și motivul îngrijorării sale.

Citește și: De ce a ajuns Marius Elisei la spital. Oana Roman:’El s-a operat la ligamente și…’

Citește și: Ce obiecte de valoare a pierdut Oana Roman în vacanța de la munte:„Un weekend dezastruos

Citește și: Laurențiu Reghecampf și iubita lui însărcinată au aflat sexul bebelușului.Când va naște partenera antrenorului

Citește și: Artistul Nane, despre perioada de burnout și depresie prin care a trecut:„Nu știam ce e

Oana Roman este speriată de atacul Rusiei asupra Ucrainei

Oana Roman și-a arătat îngrijorarea pe rețelele de socializare. Aceasta susține că o asemenea situație se întâmplă o dată la 100 de ani și compătimește noua generație. Ba mai mult, îngrijorarea sa este cauzată de apropierea teritorială dintre Ucraina și România.

„Ne-am culcat în pace și ne-am trezit în război. Aceasta este realitatea pe care o trăim din nefericire. Această generație practic, în 2 ani am trait o pandemie și începutul unui război. Practic asta s-a mai întâmplat peste 100 de ani. Mă rog nu este un război mondial, dar este un război care se întâmplă într-o țară cu care noi avem graniță și suntem expuși la pericol.”, a spus ea pe Instagram.

Rusia atacă Ucraina

În dimineața zilei de 24 februarie 2022, Vladimir Putin a anunțat o operațiune militară specială în Ucraina, într-un discurs televizat. La scurt timp după, mai multe explozii au început să se audă în orașele ucrainene Kiev, Harkov sau Odesa, precum și în estul țării.

Până în acest moment, Ucraina a anunțat 8 persoane decedate în urma atacurilor militare. Președintele SUA, Joe Biden, a spus că va monitoriza situația de la Casa Albă.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter