În ce film urma Prințesa Diana să joace înainte de a muri. Kevin Costner a dezvăluit totul!

Publicat pe

Dacă Prințesa Diana ar fi trăit, acum probabil Bodyguard 2, unde ea ar fi primit rolul principal, ar fi fost deja un film iconic. Actorul Kevin Kostner a făcut dezvăluiri neașteptate despre dorința Dianei de a juca în faimosul film!

Bodyguard a fost unul dintre filmele cele mai de succes ale anilor 1990, cu încasări de 410 milioane de dolari, o sumă-record la vremea aceea. Acesta este și motivul pentru care producătorii s-au gândit la o urmare, iar rolul protagonistei, care urma să fie jucat de Prințesa Diana, ar fi făcut ca romanticul blockbuster să depășească poate încasările filmului inițial.

Prințesa Diana și-ar fi jucat jucat propriul rol

Invitat într-un talk show, actorul american Kevin Costner a făcut dezvăluiri în premieră, povestind că a primit scenariul viitorului film pe data de 31 august 1997, la o zi după ce Prințesa Diana și-a pierdut viața, la doar 36 de ani, în dramaticul accident de circulație ce a avut loc într-un tunel din Paris, în timp ce încerca să scape de paparazzi. În filmul Bodyguard 2, Prințesa Diana ar fi jucat un rol familiar – acela al unei prințese care are nevoie de protecție împotriva paparazzilor și a hărțuitorilor… Ce ironie! Evident, Kevin Costner și-ar fi reluat rolul din filmul inițial, cel al agentului special Frank Farmer, transformat în bodyguard, care urma să o apere pe prințesă.

„Vom avea o scenă, de exemplu, în care ne vom săruta?”

Kevin Costner, care este producătorul filmului din 1992, a povestit: „Eu și Diana am vorbit despre Bodyguard 2. I-am spus că voi avea grijă de ea așa cum am avut și de Whitney a vrut să scriu scenariul pentru ea. I-am zis: <>”. Ea mi-a răspuns: <>”. Actorul și-a mai amintit și că Prințesa Diana a vrut să știe dacă în film vor fi scene mai fără perdea:Îmi amintesc că era incredibil de drăguţă la telefon şi a întrebat: <> A spus-o într-un mod respectuos… Era puţin emoţionată. Şi i-am răspuns: <, a mai declarat Kevin Costner. Din nefericire, Prințesa Diana nu a mai apucat nici măcar să vadă scenariul, deoarece a pierit în teribilul accident cu o zi înainte ca acesta să-i parvină… Din nefericire, bodyguardul ei personal, spre deosebire de cel din film, nu a reușit să-i salveze viața…

În ce film urma Prințesa Diana să joace înainte de a muri. Kevin Costner a dezvăluit totul!În ce film urma Prințesa Diana să joace înainte de a muri. Kevin Costner a dezvăluit totul!

Foto: Hepta

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Newsletter