Inelul de logodnă al lui Emily Ratajkowski are două diamante uriașe. Supermodelul l-a arătat pentru prima dată

Fanii au fost cam dezamăgiți de verigheta simplă pe care i-a pus-o modelului pe deget, în ziua nunții, soțul ei, producătorul și regizorul Sebastian Bear-McClard, la începutul acestui an, însă situația s-a schimbat cu 180 de grade în momentul în care i-au văzut superbul solitaire. Inelul de logodnă al lui Emily Ratajkowski are două diamante uriașe, nu unul așa cum se obișnuiește!

Emily Ratajkowski și soțul ei, Sebastian Bear-McClard

Emily Ratajkowski și soțul ei, Sebastian Bear-McClard

Deși cei mai mulți și-o imaginau în rochie albă de mireasă, Emily Ratajkowski nu a ținut la tradiție, preferând să se căsătorească doar civil cu Sebastian Bear-McClard, la Primăria din New York. Supermodelul a purtat o ținută atipică, fie și pentru o mireasă care nu se căsătorește în biserică, alegând o ținută mai degrabă  casual decât elegant – un costum de culoare oranj, de la Zara, care costă în jur de 200 de dolari. Singurele accesorii  mai festive au fost sandalele cu tocuri înalte și pălăria cu voaletă.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

O verighetă simplă, un inel de logodnă spectaculos!

Iată că, după patru luni, când nimeni nu se mai aștepta, Emily s-a decis în sfârșit să le arate celor 18 milioane de fani ai săi inelul de logodnă, dacă tot i-a dezamăgit în ziua nunții ei, când toți se așteptau să o vadă mireasă. Ei bine, inelul de logodnă al lui Emily Ratajkowski are două diamante uriașe, și nu unul singur, așa cum au inelele clasice de logodnă, și este absolut spectaculos. Supermodelul a reușit să-i lase pe toți cu gurile căscate, cu atât mai mult cu cât verigheta ei lată și simplă nu a extaziat pe nimeni. Inelul de logodnă, al cărui model este unic, are un diamant tăiat în mod tradițional, de formă pătrată, și unul în formă de lacrimă. Odată ce inelul de logodnă face pereche cu verigheta lată din aur, efectul este fabulos, deci acesta este motrivul pentru care Emily a preferat o verighetă atât de simplă!

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Și dacă tot le-a arătat fanilor ei de pe Instagram superbul inel de logodnă, Emily Ratajkowski, l-a invitat și pe soțul ei să se lase fotografiat cu această ocazie, doar el este cel care i l-a dăruit. Supermodelul și soțul ei au surprins pe toată lumea, la începutul anului, când au decis să se căsătorească în cadrul unei ceremonii secrete, după o relație de doar câteva săptămâni. După câte se vede, Sebastian știe să impresioneze femeile, așa că nu e de mirare că superba Emily nu a avut nevoie de prea mult timp de gândire…

Foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro