INNA este cel mai cunoscut artist român, în străinătate. Numele său din buletin e total necunoscut: se apropie ziua ei onomastică!

Publicat pe

Numele INNA se află pe buzele a milioane de fani din întreaga lume şi în toate topurile muzicale de pe planetă, iar celebra publicație The Guardian a numit-o unul dintre cele mai mari exporturi ale României. Chiar şi aşa, nu toată lumea ştie care este numele din buletin al celui mai cunoscut artist român în străinătate.

Inna a mărturisit, la un moment dat, că persoana care a inspirat-o să-şi aleagă acest nume pentru scenă este bunicul ei, care în copilărie o alinta „Inna'. Iniţial, cântăreaţa alesese ca nume de artist „Alessandra', dat fiind faptul că prenumele ei din buletin este Alexandra.

Pe vremea cand avea doar 21 ani, în 2008, Inna a fost prezentă într-o emisiune de televiziune, cu numele Alessandra. Nu doar numele de scenă era altul, ci şi look-ul. Coafura, machiajul, silueta şi stilul vestimentar al artistei de atunci nu amintesc sub nicio formă de apariţiile fashion din prezent.

„Am crescut înconjurată de muzică. Mama era cântăreață de muzică populară, bunica mea cânta și ea, chiar și bunicul meu avea o voce plăcută. El a fost cel care m-a sfătuit să cânt în corul Bisericii. Mai târziu, am început să iau lecții de canto, să merg la concursuri și festivaluri. Și de aici, a început drumul meu în muzică”, își amintește INNA.

Numele complet al Innei, cel din buletin, este Elena Alexandra Apostoleanu, însă doar familia ei şi probabil prietenii foarte apropiaţi o cunosc astfel.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro