Tot ce nu știați despre Insula Iubirii. Detalii și imagini din culisele emisiunii

Publicat pe

Tot ce nu știați despre Insula Iubirii. Detalii și imagini din culisele Insula Iubirii România. Câți oameni lucrează în echipa reality-show-ului Insula Iubirii, de la Antena 1, câte tone de echipament există în producția super show-ului Temptation Island România și cum sunt alese cuplurile care vin să-și testeze relația la Insula Iubirii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Insula iubirii îi primește din nou, începând din 2 şi 3 mai, în fiecare luni şi marţi, de la ora 20.30, la Antena 1, pe curajoșii pregătiți să plece pe drumul cunoașterii, știind că doar cei ce iubesc vor putea găsi calea inapoi spre partener. Iată însă ce presupune pregătirea pentru filmările unui sezon al emisiunii Insula Iubirii! 

Tot ce nu știați despre Insula Iubirii. Detalii și imagini din culisele emisiuniiTot ce nu știați despre Insula Iubirii. Detalii și imagini din culisele emisiunii

Insula Iubirii: cum sunt alese cuplurile, din peste 1000 de la preselecții

Din cele peste 1000 de cupluri atent analizate și confruntate cu riscurile la care își supun relația, în cel de-al şaselea sezon Temptation Island – Insula iubirii, au fost alese cinci cupluri cu povești de viață spectaculoase, cu relații sudate, cu problematici inedite, și cu mize însemnate!

Au călătorit 10.000 de kilometri spre Paradis, neștiind că, de fapt, călătoresc spre sufletul lor, iar Thailanda i-a primit cu brațele deschise, dornică să îi cunoască.

Citește și: Minodora, în lacrimi înainte de Paște:'Mama este internată de 18 zile, a fost ceva grav'

Citește și: Cum arată monumentul ridicat în memoria lui Răzvan Ciobanu, chiar în locul în care și-a pierdut viața.Pe piatra funerară sunt scrise versuri emoționante

Insula Iubirii: peste 6 tone de echipamente

Pentru a se ajunge însă în această etapă, peste 6 tone de echipamente au fost trimise special în Thailanda. „Am transportat din România aproximativ 6.5 tone de echipament şi cablaj. Absolut tot echipamentul este adus din ţară, iar pentru a micşora timpul de instalare am optat pentru un transport aerian pentru întreaga cantitate.

Am folosit 52 de camere robotizate, 32 de camere de ambianţă, ascunse în camerele concurenţilor şi peste 12 kilometri de cabluri audio-video fibră iptică.

Pentru fiecare insulă, echipa tehnică a fost formată din 10 tehnicieni, care au reuşit într-un timp foarte scurt – 5 zile per insulă, să întindă aproximativ 12 kilometri de cabluri, în ciuda vremii nefavorabile, care ne-a dat ceva bătăi de cap!', a explicat Bogdan Oancea, director tehnic Antena 1.

Insula Iubirii: câți oameni lucrează la reality-show

În ceea ce privește echipa, aceasta este formată din peste 100 persoane atât din România, cât și din Thailanda, care se ocupă de tot ce înseamnă acest proiect, de la make-up sau hair style, la directori de imagine, operatori sau sunetiști.

Lor li se adaugă personalul din resorturi, care se ocupă de catering sau curățenie. 

Insula Iubirii: câtă mâncare se consumă

Pe parcursul celui de-al şaselea sezon, s-au consumat astfel nu mai puțin de 10.000 de porții de mâncare, aproximativ 1.500 kg de fructe exotice și aproape o tonă de cafea.

„E un proiect pe care eu, una, l-am subestimat! Împreună cu toate restricţiile impuse de covid, e mai mult decât mă aşteptam. Pentru a putea filma,  întreaga echipă a fost vaccinată anti-covid, am făcut foarte multe teste, inclusiv în timpul filmărilor, la fiecare 7 zile întreaga echipă era testată.

Nici nu vreau să îmi imaginez ce ar fi înseamnat ca cineva să iasă pozitiv la aceste teste – ar fi urmat spitalizare, carantină, anchetă epidemiologică şi, în mod cert, închiderea filmărilor.

Cât despre modul de lucru, e o muncă uriaşă în spate, monitorizăm totul 24 de ore din 24, aşa că încercam să ne organizăm pe echipe, dar oricum nu am prea dormit. Să ajungi la filmare şi să îţi fie inundat setul, să afli că operatorul a căzut cu camera şi câte şi mai câte…nici nu ţi se mai par neprevăzute!', a declarat Emilia Vlad, producător general Insula Iubirii.

Radu Vâlcan, despre Insula Iubirii

Şi pentru Radu Vâlcan, prezentatorul celui mai fierbinte reality show – Insula Iubirii, zilele de filmare presupun un consum emoţional şi fizic foarte mare:

„Cred că am dormit cam 3-4 ore pe noapte, este un lucru firesc, care se întâmplă în fiecare sezon, într-un show de o asemenea anvergură. E multă adrenalină, un consum foarte mare, trebuie să fii mereu disponibil în caz că se întâmplă ceva într-unul dintre resorturi, aşa că odihna trece pe ultimul plan!'.

Când începe Insula Iubirii 2022

În cel de-al şaselea sezon 'Temptation Island – Insula iubirii', care va avea premiera pe 2 şi 3 mai, de la 20:30, la Antena 1, cinci cupluri care au relații de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas își vor putea testa relația și vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâta vreme este cu adevărat jumătatea lor.

La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viață este același sau dacă se văd nevoiți să meargă pe căi separate.

„Şi cel de-al şaselea sezon, întocmai ca toate celelalte, ne-a surprins diferit. Oamenii au personalități diferite, reacționează diferit la situațiile cu care se confruntă, iar tocmai în asta constă farmecul acestui reality show', spune gazda emisiunii, Radu Vâlcan.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island i-au primit cu braţele deschise pe curajoşii care au vrut să trăiască experienţa care a schimbat viețile multor perechi de îndrăgostiți.

10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon, ce va fi difuzat in fiecare luni şi marţi, începând din 2 mai, de la 20:30, la Antena 1.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter