Ioan Isaiu, Stela Popescu si Diana Dumitrescu - Tata, bunica si fiica in primul serial de epoca

Publicat pe

Ioan Isaiu, Stela Popescu, Diana Dumitrescu, Rodica Negrea si Mario Kalmar vor face parte din familia Laptaru in serialul de epoca „Aniela' ale carei filmari au inceput chiar astazi.

Prototipul parvenitilor de la 1900, membrii acestei familii vor face tot posibilul pentru a intra in inalta societate.

Pentru Ioan Isaiu, rolul din „Aniela' pentru care s-a ingrasat 8 kg in 3 luni este o provocare.

Aniela Aniela

Mitica Laptaru are un caracter colorat care-mi ofera posibilitatea sa ma joc. Apoi, este o onoare sa joc alaturi de doamna Stela Popescu, cea care in serial va fi mama mea, o actrita desavaraita pe care o apreciez foarte mult. Familia din care fac parte, Laptaru, este un prototip al parvenitilor care existau in societatea romaneasca si la 1900 dar care exista si acum. Mitica Laptaru este, la urma urmei, doar un tata care vrea binele copiilor lui', spune actorul.

Diana Dumitrescu este Polixenia, fiica cea rasfatata a familiei Laptaru, aflata intr-un permanent conflict cu fratele ei mai mic, Uta. Daca bat din picior si vreau ceva mi se da imediat pentru ca tata ne rasfata pe toti. Cu fratele meu mai mic, Uta, am o relatie ca intre soarece si pisica iar cu bunica ma inteleg bine. Pentru mine este o imensa placere sa joc alaturi de Ioan Isaiu, Stela Popescu si Rodica Negrea. Sunt colegii perfecti de filmare', declara Diana.

Pentru actrita Rodica Negrea, serialul „Aniela' inseamna reintalnirea cu Stela Popescu.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter