Ioana Ginghină – Sărbătoreşte primăvara alături de fiica ei

Publicat pe

La începutul acestei primăveri, Ioana Ginghină şi atelierele ei de creatie MiniArt Show se vor muta la Sala Dalles unde are loc Festivalul Primăverii.

 

ginghina

 

Alaturi de Ioana, la atelierele de creatie se va afla ca de fiecare data si fiica ei, Ruxandra: Pentru ca ne dorim sa fim cat mai aproape de cei mici si sa ne bucuram de venirea martisorului, ne mutam' la Sala Dalles, pentru doua saptamani. Intr-un decor de poveste, vesel va invitam sa ne bucuram impreuna de sosirea primaverii. Primele doua ateliere de martisor le vom tine acolo. Sambata, 28 februarie, de la ora 11:00 vom povesti despre venirea Primaverii, ne vom juca cu diverse accesorii din care vom realiza cele mai frumoase martisoare pe care sa le oferim apoi persoanelor dragi', explica Ioana Ginghina.

 

 Ioana Ginghina

 

Urmatorul atelier creativ va fi sustinut chiar de 1 martie: Invitam copiii la distractie creativa in cadrul atelierului Insirate margarite. Intr-o atmosefera de sarbatoare, cu mult zambet si voie buna, vom patrunde in lumea magica a margelelor. Vom realiza cele mai frumoase accesorii pentru femeile dragi din viata noastra, vom afla tehnici secrete despre bijuteriile handmade si fiecare va pleca acasa cu cel putin un cadou.'

 

Mamicile vor fi sarbatorite cu mare fast si imaginatie de copilasii lor care vor veni in weekend-ul 7- 8 martie la Festivalul Primaverii: Ii vom invita pe cei mari si mici la alte doua ateliere inedite. Buchet de Floricele si Fantezie de ziua mamei sunt doar cateva din motivele pentru care trebuie sa veniti in familie la Sala Dalles. Inscrieri se pot face pe www.miniartshow.ro', adauga actrita.

 

Targul de martisor Festivalul Primaverii' se desfasoara in perioada 25 februarie – 8 martie la Sala Dalles

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter