Ionel Ganea s-a însurat la două luni de la divorț, chiar de ziua fiicei lui! Cine este cea de-a doua soție a fotbalistului

Publicat pe

Ionel Ganea a rezistat burlac doar două luni, după divorțul care a pus punct căsniciei de 24 de ani cu Dana și s-a însurat! Fotbalistul și-a luat o soție tinerică, ce înainte de a devenit doamna Ganea i-a fost iubită când încă era însurat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

La 47 de ani, Ionel Ganea uimește din nou! Bărbatul pe care fosta soție l-a acuzat de violență domestică și-a găsit fericirea în brațele unei brunete, care i-a și devenit soție.

După mulți ani în care ar fi suportat 'capriciile' soțului pe care, cândva, l-a iubit, Dana a cerut divorțul și l-a obținut în luna august a acestui an. Atunci și-a găsit și liniștea după care tânjea în ultima perioadă. Liniștea și-a găsit-o și Ionel, alături de o brunetă cu 11 ani mai tânără decât el, potrivit cancan.ro.

Este vorba despre Monica, pe care a cunoscut-o încă din perioada în care nu-și dăduse, oficial, verigheta jos de pe deget. Fostul golgheter al Diviziei A își refăcuse de pe atunci viața sentimentală.

Ionel Ganea și noua lui iubită, medic stomatolog în Făgăraș, s-au căsătorit civil pe 30 octombrie, de ziua Ioanei, fiica fostului fotbalist al „Generației de Aur'.

Remarcabil este faptul că, în doar un an, Ionel Ganea a reușit să „combine' două femei, în timp ce se afla în procesul de divorț. La începutul anului, Ionel Ganea se afla în 'tandrețuri' cu o profesoară, tot din Făgăraș, iar apropiații ar fi băgat mâna în foc că ea va deveni, cât de curând, doamna Ganea. Iată că n-a fost să fie și câștigătoarea „competiției” pentru statutul de doamna Ganea a fost Monica!

Ionel Ganea s-a însurat la două luni de la divorț, chiar de ziua fiicei lui! Cine este cea de-a doua soție a fotbalistuluiIonel Ganea s-a însurat la două luni de la divorț, chiar de ziua fiicei lui! Cine este cea de-a doua soție a fotbalistului

Dana, fosta soție a lui Ionel Ganea: 'Sunt o femeie liberă!'

Procesul de divorț dintre Dana Iaru și Ionel Ganea nu a fost deloc unul rapid. Cei doi au trecut prin mai multe termene, iar finalul s-a produs abia în luna august a acestui an. Pe lângă desfacerea actului de căsătorie, judecătorii l-au obligat pe Ganea să-i plătească fostei partenere de viață o rentă viageră în valoare de 5.000 de lei.

„Ziua de miercuri a fost una dintre cele mai fericite din viața mea. Sunt, în sfârșit, o femeie liberă, îmi pot trăi viața liniștită. Decizia este definitivă și irevocabilă, acel domn nu mai are nicio cale de atac. Nu mă așteptam la o asemenea decizie, aici mă refer la renta pe care o voi primi.

Citește și:

Ana Baniciu are un nou iubit. Cine este bărbatul și cu ce se ocupă

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean, mai apropiate ca niciodată. Ce fac fostele soții ale lui Alex Bodi, în timp ce el este în arest

Andreea Mantea, ritual ciudat în miez de noapte, de Sfantul Andrei: „Arată-mi, Doamne, pe sortitul vieții mele!”

Mi se pare un lucru normal ce au decis judecătorii, de bun simț. Timp de 24 de ani, m-am ocupat de casă, de copii, de tot. Este logic să primesc acei bani. Mâine, poimâine, fac 50 de ani, nu o mai pot lua acum de la zero. Din ce am înțeles, acei bani îi voi primi până la o eventuală recăsătorire. Sau până când unul dintre noi va înceta din viață. Sunt fericită și mândră că am avut puterea sa merg până la capăt. Cu domnul nu am vorbit, între noi nu mai există niciun contact. Acum urmează partajul, să vedem ce va fi și acolo',, spunea Dana, fosta soție a lui Ionel Ganea, după divorț.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter