Ionuț Ciocia, Brânzoi din Las Fierbinți, a fost la un pas de moarte, acum 12 ani: "Am stat în spital două luni"

Publicat pe

Ion Ionuț Ciocia este cel care îl interpretează pe 'Brânzoi' în serialul de la Pro TV, 'Las Fierbinți', are o poveste de viață care ar putea fi, la rândul ei, scenariul unui film. Actorul a povestit, recent, că a fost la un pas de moarte și a petrecut două luni în spital, dintre care două săptămâni la Terapie Intensivă, șansele sale de supraviețuire fiind mici.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Invitat fiind în podcast-ul lui Mihai Bobonete, colegul său de breaslă, Ion Ionuț Ciocia a vorbit deschis despre cele două luni care ar fi putut să îi fie fatale, în urmă cu 12 ani.

'Stau tare bine pe sănătate. Acum vreo 12 ani era să dau colțul, am făcut o pneumonie foarte urâtă peste care s-a suprapus stafilococul auriu. Doamna doctor de la Spitalul Municipal i-a zis soției mele, ‘are șanse 50 cu 50.

Am stat în spital vreo două luni de zile, iar la terapie intensivă am stat două săptămâni. Nu pe aparate, am stat mai protejat să nu iau alte infecții. De atunci, nu știu de ce, am acest geamăt când dorm', a spus Ionuț Ciocia, în podcastu-ul lui Mihai Bobonete.

Actorul mărturisește, mai în glumă, mai în serios, că acum se simte în stare să mute munții, dar doar după ce își face încălzirea de dimineață.

Ce mă doare la 50 de ani? Până mă încălzesc dimineața… zici că sunt Trabant, dar după aia mut munții… Glumesc, fiecare vârstă e frumoasă, depinde cum o trăiești și cum ți-o asumi',a mai spus actorul din „Las Fierbinți'.

Citește și: Cine este Elena Matei de la Survivor România 2022.Drama care i-a marcat viața

Citește și: Ce s-a întâmplat cu banii pe care Brigitte și Florin Pastramă i-au încasat la reality-show-ul de la Antena Stars:„Erau luați de un birou de executori judecătorești…’

Citește și: Cum arată Andreea Bănică nemachiată, la 43 de ani.Imaginile i-au uimit pe fani

Ionuț Ciocia, Brânzoi din Las Fierbinți, a fost la un pas de moarte, acum 12 ani

Pe cât este el de cunoscut și artist, pe atât de mult și-a dorit soția sa să stea departe de lumina reflectoarelor.

Nicoleta este cea care i-a devenit soție actorului și tot ea este cea care l-a și făcut tată de gemeni. Pe lângă meseria pe care o are, partenera de viață a actorului se dedică în totalitate vieții de familie, fiind mamă și soție cu normă întreagă.

'Nu, nu e (n.r. soția nu e actriță). E expert contabil. Am zis că meseria noastră e destul de ciudată, azi ai angajamente, mâine n-ai. Şi atunci am zis: ‘bă, nu-mi iau actriţă, să nu murim amândoi de foame.

Nu, întâmplarea a făcut să nu fie actriţă, pentru că am avut şi prietene actriţe. Întâmplarea a făcut să mă însor cu ea. Aşa a vrut Dumnezeu', a spus Ion Ionuț Ciocia, conform Click.

Dacă Brânzoi nu și-a dorit o soție artistă, gemenii îi calcă pe urme. Ion Ionuț Ciocia spune că atât fiica, cât și fiul său se arată interesați și talentați atunci când vine vorba de muzică.

'Da, da (n.r. are gemeni), băiat şi fată.  Îi cheamă Alexandru Ştefan şi Medeea Maria. Fii-mea cântă. Şi lui îi place muzica, da e mai timid.

De exemplu, am fost la  Zilele Bucureştiului' şi, la un moment dat, cânta un băiat la saxofon şi nu-l mai puteam lua de acolo', a mai adăugat cel care îi interpretează pe 'Brânzoi' în serialul Las Fierbinți.

Pe lângă rolul actual din 'Las Fierbinți', Ion Ionuț Ciocia este angajat al Teatrului 'Ion Creangă', iar de-a lungul carierei sale a mai apărut și în alte producții, precum: 'Le Lapin Assasin', 'Schimb valutar', 'Desperate Ghosts'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter