Irina Margareta Nistor, despre lupta cu COVID-19: "M-a durut tot corpul, fiecare centimetru!”

Publicat pe

Irina Margareta Nistor, cel mai cunoscut critic de film din România, a vorbit despre lupta cu COVID-19 și perioada în care s-a simțit atât de rău că nu mai credea că scapă cu viață. Irina Margareta Nistor spune că a avut dureri îngrozitoare în tot corpul și este recunoscătoare că a mai primit o nouă șansă la viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Irina Margareta Nistor a povestit la Marius Tucă Show' că în experienţa sa dureroasă cu COVID-19 a avut noroc să aibă alături prieteni şi medici care au avut grijă de ea. 

Irina Margareta Nistor, despre lupta cu COVID-19: "M-a durut tot corpul, fiecare centimetru!'Irina Margareta Nistor, despre lupta cu COVID-19: "M-a durut tot corpul, fiecare centimetru!'

Am avut mare noroc. Doi prieteni au avut grijă de mine. M-am simțit extrem de ocrotită, au trimis acasă medici particulari. De exemplu, mi-au făcut niște prime verificări. În timp ce îmi făceau verificările, m-a sunat o tânără doctoriță.

Era o domnișoară care m-a sunat și m-a întrebat dacă mă doare ceva. Și i-am spus că mă doare fiecare centimetru. M-a întrebat dacă fumez. M-a durut tot corpul. M-am dus la medicul de familie, trebuia să fac niște analize.

Am așteptat patru ore că să intru să-mi ia sânge. Din fericire nu am îmbolnăvit pe nimeni. Și tot din fericire, nu am făcut pneumonie', a spus Irina Margareta Nistor la alephnews.ro.

Citește și: Cum arată Adela Popescu, însărcinată în patru luni, în costum de baie

Citește și: Răzvan Fodor, adevărul despre cele mai grele momente în căsnicie: „A fost ceva înfiorător’/ EXCLUSIV

Citește și: Kim Kardashian divorțează de Kanye West, după 7 ani. Ce avere fabuloasă au de împărțit

Irina Margareta Nistor era să moară după naștere

Irina Margareta Nistor a dezvăluit într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp revistei Tango că era să moară după naștere, în primăvara anului 1957, din cauza unei boli luate din spital. Cu cinci ani înaintea ei, și Mădălin Voicu, născut la aceeași maternitate, avusese aceeași boală, iar asta a fost salvarea sa; rudele acestuia i-au învățat pe părinții ei ce trebuie să facă.

M-au botezat la 13 zile, în spital, ca să nu mor nebotezată. Doctorii îi spuneau mamei că nu prea aveam șanse, fiind prea mică, și mai bine ar face alt copil, decât să-și spună speranțele în mine. În perioada aceea, foarte mulți copii sufereau de acesta boală și mulți mureau din cauza ei. Au supraviețuit doar doi copii: eu și Mădălin Voicu', a povestit Irina Margareta Nistor pentru Tango.

„De fapt, datorită familiei lui Mădălin Voicu am supraviețuit, pentru că el fusese bolnav cu cinci ani înaintea mea și mătușa și bunica lui i-au spus mamei mele ce trebuie să facă, pas cu pas, că să mă salveze. Mama era bună prietenă cu mătușa lui Mădălin.
A durat trei luni până să fiu în afară pericolului. Probabil că eu și Mădălin am avut ceva important de făcut pe lumea asta, căci am fost întorși la viață', a mai dezvăluit criticul de film pentru revistă.
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter