Iubita lui Speak, vedetă în New York! Ștefania a apărut pe ecranele din Times Square

Publicat pe

Se pare că vizita lui Speak împreună cu iubita sa, Ștefania, în Statele Unite nu este doar o simplă vacanță. Tânăra a devenit celebră și în New York după ce o poză cu ea a apărut pe unul dintre cele mai mari ecrane din Times Square.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ștefania, iubita lui Speak, a reușit să surprindă întreg internetul în momentul în care a postat poze și filmulețe cu ea în timp ce apare pe unul dintre cele mai mari ecrane din Times Square.

Iubita lui Speak, vedetă în New York! Ștefania a apărut pe ecranele din Times SquareIubita lui Speak, vedetă în New York! Ștefania a apărut pe ecranele din Times Square

Cei doi îndrăgostiți se află într-o vacanță în Statele Unite ale Americii și își țin fanii la curent cu tot ce fac.

Ștefania, celebră în New York

Ștefania a reușit să șocheze pe toată lumea. Vedeta este mândră tare după ce a apărut pe unul dintre ecranele din Times Square, New York.

Citește și: Ștefania și Speak, poveste de dragoste ca în filme! Au dezvăluit toate secretele relației lor:

Citește și: De ce nu mai poartă Ștefania inelul de logodnă.

Citește și: Cum arată Albert Iovan, fiul lui Adrian Iovan.

Citește și: Loredana Groza spune că nu are operații estetice:

Prin această apariție finanțată, Ștefania și-a făcut reclamă la costumele de baie pe care le vinde online.

Uite, mama, tata! Am reușit și promit că pot mai mult', a spus Ștefania pe Instagram.

Și Speak este mândru de reușita iubitei sale și o susține în permanență cu tot ce își propune. „O zi specială! Am făcut-o și pe asta!', a spus artistul pe rețelele sociale.

Ștefania, totul despre nunta cu Speak

Ștefania a dezvăluit câteva detalii cu privire la modul în care și-ar dori să arate totul, mai ales că Speak a declarat deja că va lăsa organizarea în mâinile ei. Ștefania a precizat că și-ar dori ca nunta să aibă loc la un castel sau…în grădină, în stil american.

Tânăra a spus DA, chiar la Asia Express, în aventura vieții ei. Speak a explicat cum a pus totul la cale, chiar înainte de a pleca din țară, dat fiind că și-a dorit încă de la început să fie o cerere unică.

„Eu m-am gândit la ideea asta chiar când am semnat contractul. Eu voiam să dau inelul când vom ieși din show, doar că nu se lipea momentul. Nu s-a schimbat nimic în rău în relația noastră. Am zis să fie emisiunea, să treacă toată nebunia cu pandemia și apoi. Oricum nu o să mă implic eu prea mult în organizare, va depinde totul de ea. O să avem nunta, dar o să ne gândim când. Mă rog, o să se gândească ea mai mult, a declarat Speak la XNS.

Ștefania a acceptat extrem de emoționată, iar acum are o nuntă de organizat: „E ca și luată, nu o să stăm opt ani până facem nunta. Să treacă pandemia și să ne apucăm de organizare. De fapt Ștefania să se ocupe. O las pe  ea să organizeze, declara artistul.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter