Iubitul Andreei Marin, o minune la casa omului! „Nu găsești oriunde un bărbat priceput și răbdător ca al meu”

Publicat pe

Andreea Marin și-a uimit recent fanii de pe contul de socializare dezvăluind o părticică din viața ei personală, în care li l-a prezentat pe iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, într-o postură absolut domestică, în bucătărie.

Andreea Marin este extrem de rezervată în ceea ce privește viața ei personală, în special după ce divorțurile de Ștefan Bănică și Tuncay Ozturk au fost extrem de mediatizate. Iată însă că Zâna surprizelor și-a găsit liniștea și echilibrul sufletesc alături de Adrian Brâncoveanu, cu 11 ani mai tânăr, consulul României în Libia, iar recent chiar a dezvăluit pentru fanii ei niște momente cât se poate de domestice din viața lor de cuplu.

Iubitul Andreei Marin, într-o ipostază inedită

Cel pe care Andreea Marin îl numește „bărbatul meu” a fost prezentat de însăși iubita lui într-o postură deloc formală și, evident, neobișnuită pentru cei care l-au văzut până acum doar în costum… Pe scurt, vedeta și-a pozat iubitul stând pe jos, pe podeaua bucătăriei, desculț, îmbrăcat în tricou și pantaloni scurți, lucrând la un aranjament floral ce urma să fie prins de tavan. Andreea nu a pregetat să-și laude iubitul în fața fanilor cu un comentariu destul de neobișnuit pentru ea, care este extrem de reținută atunci când vine vorba despre viața personală:

„Nu găsești oriunde un bărbat priceput și răbdător ca al meu', a scris ea pe contul de socializare, după care a explicat și la ce urma să folosească „Tavanul e gol, nu știe încă ce i se pregătește. Îl găurim, îl împușcăm, îl prindem în lanțuri. Măsurăm, ne cățărăm, ne jucăm. Important e să faci cu plăcere mici amenajări în casa ta. Fiecare face ce i se potrivește mai bine, dar a face echipă e un amănunt important. Urmărim procesul și în imagini, pentru voi, așa că suntem și fotografi, pe rând. Cât pregătesc eu florile, sistemul de agățat e gata. Pot începe astfel decorarea. Bucătăra a înflorit… Da, ne place, e mai caldă atmosfera și ne bucurăm că am făcut chiar noi asta, cu economie de resurse și cu dragoste”, a mai povestit Andreea Marin.

Foto: Facebook

Iubitul Andreei Marin, o minune la casa omului! „Nu găsești oriunde un bărbat priceput și răbdător ca al meu'Iubitul Andreei Marin, o minune la casa omului! „Nu găsești oriunde un bărbat priceput și răbdător ca al meu'

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter