Iulia Albu comentează ținuta Elenei Udrea de la botez: „Păpușa Barbie a politicii românești revine!”

Publicat pe

Iulia Albu a comentat pentru VIVA! ținuta Elenei Udrea, din ziua botezului fiicei sale și, sinceră cum o știe toată lumea, nu a ezitat să critice elementele care nu i-au plăcut. De altfel, singurul aspect din ținuta Elenei Udrea pe care l-a apreciat criticul de modă este machiajul natural.

 

Iulia Albu comentează ținuta Elenei Udrea de la botez: „Păpușa Barbie a politicii românești revine!'Iulia Albu comentează ținuta Elenei Udrea de la botez: „Păpușa Barbie a politicii românești revine!'

 

„Păpușa Barbie a politicii românești revine într-o formă de zile mari, însă cu un look mai passé decât eșarfa animal print purtată la rochia roșie de birou.

Câteodată stau și ponderez rațiunile pentru care o femeie poate să-și achiziționeze o asemenea rochie pentru că logica unei asemenea opțiuni mă depășește.  Indiferent de colecție, designer și preț, această piesă este complet demodată.  Iar alegerea pantofilor, deși în aparență una safe, este pe cât se poate de banală. Aici nu vorbim despre orice persoană de pe stradă, ci despre cineva care a avut și are acces la piese semnate de cele mai mari case de modă ale lumii.

Este de preferat, ca atunci când distanța dintre breton și umeri nu este una considerabilă, să nu optați pentru lucruri în care vă înecați. Ideea unei ținute, la modul general, este aceea de a vă pune în valoare, nu de a vă scufunda în ea.

Salut inițiativa Elenei Udrea de a nu ne arăta pedichiura, probabil în aceeași nuanță cu manichiura, un roz Malibu Barbie, și el trecut deja chiar și de al doilea val al celebrității, dar și alegerea unui machiaj natural', ne-a declarat Iulia Albu.

Elena Udrea şi iubitul ei, Adrian Alexandrov, şi-au botezat fetiţa, vineri, 20 septembrie, la Mănăstirea Caşin din Capitală.

Pentru ziua cea mare, fosta blondă de la Cotroceni a optat pentru o rochie albă, asortată celei purtate de micuța Eva Maria, cu specificația că rochița acesteia este una de prințesă, în timp ce „eu nu mai sunt prințesă demult', după cum a afirmat Elena Udrea în ziua cea mare.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter