Iulia Albu, verdict surprinzător pentru ținuta Vioricăi Dăncilă, de la Ateneu: "Este impecabilă și cu asta am spus tot"

Publicat pe

 

Eveniment important în politica românească joi seara, la Ateneul Român. Ceremonia pentru preluarea președinției Consiliului Uniunii Europene a impus un dress-code de ținute de seară. Cum s-au îmbrăcat doamnele din politica românească? Cele mai multe dintre ele… neinspirat! Excepție face, în mod neașteptat, chiar Viorica Dăncilă, despre care Iulia Albu a declarat că este… impecabilă! 

Am invitat-o pe Iulia Albu, cel mai tăios fashion editor de la noi, să ne comenteze câteva dintre ținutele afișate de doamnele din politica românească joi seara, la evenimentul găzduit de Ateneul Român, iar verdictul ei este surprinzător. Cel puțin în ceea ce o privește pe Viorca Dăncilă, îndelung criticată pentru aparițiile sale publice, atât în ceea ce privește vestimentația, cât și coafura și machiajul. Ei bine, surpriză! Iulia Albu a declarat că Viorica Dăncilă a avut o apariție extrem de potrivită evenimentului la care a participat, fiind cel mai bine îmbrăcată dintre toate colegele ei din politica românească. Puteți citi mai multe comentarii ale Iuliei, de la evenimentul de joi seara, pe libertatea.ro.

Nu înțeleg de ce cineva ar alege să își expună lenjeria intimă într-o rochie extrem de subțire, însă ar purta o vestă din blană, care nu ține deloc de cald – și nu orice fel de blană, ci una naturală. Mi se pare de un prost gust rar și sincer nu mă așteptam la Daciana Sârbu la o asemenea imprudenșă, având în vedere că nu e o persoană care să poată fi suspectată de asemenea gafe. Machiajul este mult prea strident, de parcă ar fi dormit cu el după o seară nebună, iar rochia este mult mai potrivită pentru o petrecere în familie cu soțul. Pentru haina de blană naturală, pentru care au murit câteva animale, nu am cuvinte care să descrie o asemenea imprudență.

Viorica Dăncilă este impecabilă și cu asta am spus tot. Nu mă interesează dsicursul politic. Câteodată e suficiant să afișezi o imagine și o imagine face cât o mie de cuvinte. A reușit să-și pună în valoare atât silueta, dar a reușită să construiască o imagine de o eleganță aparte. Ca notă de subsol, deși nu mă derajează foarte tare, aș perfera genul de încălțîminte cu tocul mult mai mic. Broșa a fost contrapunctul perfect al acestei ținute.

Ana Birchal a dat exemplu de eleganță absolută într-o rochie extrem de comună, cu accent pe partea superioară, paitele nefiind neapărat preferatele mele, însă nu pot să nu recunosc că în acest context, Ana a reușit să-și pună în evidență atât silueta, cât și statutul. Mi se pare extrem de rafinată alegerea unei poșete din mătase.

Iulia Albu, verdict surprinzător pentru ținuta Vioricăi Dăncilă, de la Ateneu: "Este impecabilă și cu asta am spus tot"Iulia Albu, verdict surprinzător pentru ținuta Vioricăi Dăncilă, de la Ateneu: "Este impecabilă și cu asta am spus tot"

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter