Iulia Vântur a slăbit foarte mult cu o DIETĂ dificilă și riscantă. / Iubita lui Salman Khan, apariție de senzație la VIVA! Party 2019

Publicat pe

Săptămâna trecută, Iulia Vântur a fost o apariție de senzație pe covorul roșu de la VIVA! Party 2019. Iubita lui Salman Khan a revenit în țară complet schimbată față de silueta cu care ne-a obișnuit, înainte de a se muta în India. Pentru a scăpa de kilogramele în plus, Iulia Vântur a urmat o dietă pe cât de eficientă, pe atât de riscantă și dificilă: dieta ketogenică.

Iulia Vântur a slăbit foarte mult cu o DIETĂ dificilă și riscantă. / Iubita lui Salman Khan, apariție de senzație la VIVA! Party 2019Iulia Vântur a slăbit foarte mult cu o DIETĂ dificilă și riscantă. / Iubita lui Salman Khan, apariție de senzație la VIVA! Party 2019

Iulia Vântur a povestit pentru VIVA! că a urmat, timp de zece zile, ketodieta și s-a simțit foarte bine. La petrecerea prilejuită de aniversarea a 20 de ani de la primul număr al revistei VIVA!, Iulia a apărut într-o rochie lungă, mulată și a fost de nerecunoscut, semn că dieta urmată a dat rezultate.

Dieta keto sau dieta ketogenică are drept scop principal recalibrarea metabolismului și pierderea în greutate. Principiul de bază este  inducerea unei stări de cetoză fiziologică, asemănătoare cu cea obținută prin post sau pauze alimentare. Potrivit specialiștilor, starea de cetoză se obține printr-un consum ridicat de grăsimi, dublat de o reducere drastică a aportului de carbohidrați (insulina anulează cetogeneza). Și procentul proteinelor este unul scăzut, comparativ cu cela al grăsimilor. Regula principală în cadrul dietei keto este aceea că în fiecare zi se vor mânca patru mese, care trebuie să reprezinte 70% grăsimi, 20% proteine și 5% carbohidrați.

Pe lângă beneficii, precum pierderea în greutate, reglarea glicemiei, reglarea nivelului colesterolului și ameliorarea acneei, dieta ketogenică are și anumite riscuri: aport scăzut de fibre, consum de grăsimi „rele', perturbarea echilibrului acido-bazic.

Iulia spune că ea nu mănâncă multă carne și adoră toate legumele și fructele, brânzeturile, peștele și fructele de mare.

Iulia Vântur face sport zilnic

Nu doar dieta ketogenică este responsabilă pentru noua siluetă a Iuliei Vântur, ci și sportul. Fosta vedetă TV ne-a mărturisit că în Mumbai face pilates si cardio zilnic, însă când este în România sau călătorește, își împarte timpul între prieteni, plimbări și diverse proiecte și nu prea are timp de sport.

În ultima vreme, Iulia a bifat și câteva antrenamente de MMA cu un antrenor pentru că se pregătește, astfel, pentru rolul principal pe care îl va avea într-un film de la Bollywood. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter