Iuliana Tudor - „Cel mai frumos sunet din casa mea la început de an: râsul fiului meu”

Publicat pe

După un sfârşit de an în care a dormit pe fugă şi a avut diverse angajamente profesionale ce au ţinut-o departe de casă, căci a muncit aproape non-stop în luna decembrie, gazda emisiunii O dată-n viaţă', de la TVR 1, Iuliana Tudor, a avut parte de un început de an liniştit.

 

Iuliana Tudor

Doar planurile de vacanţă i-au fost date peste cap de o viroză luată de la fiul ei, Tudor.

Probabil vom merge câteva zile la munte în perioada următoare să-l ducem puţin pe Tudor la zapadă, dar nu am planificat nimic concret.

 

Cel mai frumos sunet din casa mea la început de an: râsul fiului meu când ne jucam sau când îmi striga în gura mare prin casă: Te iubec, maaami!' , a mărturisit Iuliana Tudor.

 

Sper ca 2014 să însemne proiecte continuate, dar şi idei noi pe care să le pun în practică. Şi mai am un gând pentru 2014: să găsesc în fiecare zi măcar şi o clipă în care să mă bucur de un lucru simplu. Îmi propun asta de mulţi ani, dar mi-a reuşit prea puţin. E un exerciţiu bun pentru echilibrul fiecaruia”, a mai spus, în încheiere, vedeta.

 

Foto: Marius Bărăgan

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter