Iuliana Tudor dezvăluie secretul siluetei sale: Gene bune, somn și disciplină / Ce a exclus din alimentație

Publicat pe

Iuliana Tudor a împlinit 42 de ani în această vară și, în cei 20 de ani de televiziune, nimeni nu și- amintește să fi avut probleme cu greutatea, iar acest lucru se datorează disciplinei. Iuliana a declarat pentru VIVA! că secretul siluetei sale constă, dincolo de genele bune, într-un stil de viață sănătos, somn și anumite restriții restricții alimentare.

Iuliana Tudor dezvăluie secretul siluetei sale: Gene bune, somn și disciplină / Ce a exclus din alimentațieIuliana Tudor dezvăluie secretul siluetei sale: Gene bune, somn și disciplină / Ce a exclus din alimentație

„Gene bune, de la mama și de la tata, în primul rând!' este primul răspuns pe care Iuliana Tudor îl dă atunci când este întrebată despre secretul siluetei sale.

Pe lângă moștenirea genetică, vedeta TVR a adoptat un stil de viață sănătos de peste cinci ani și a dezvăluit la Interviurile VIVA! cum de arată atât de bine la 42 de ani.

„O disciplină care are legătură, în primul rând, cu somnul! La 22.30 sunt întotdeauna în pat, la somn. Dorm întotdeauna opt ore, chiar nouă și sunt deja fericită. Este o disciplină a mea, cu mine. Nu beau cafea, nu fumez, nu beau alcool, ci foarte rar, un pahar de vin și doar dacă îmi place momentul, altfel nu!', ne-a declarat Iuliana Tudor.

Gazda emisiunii „O dată-n viață' de la TVR 1 nu se încadrează în tipologia „Arăt așa și mănânc orice', ci are foarte mare grijă la ce pune în farfurie.

„Nu mănânc prăjit, nu mănânc mezeluri, nu mănânc fast-food. Foarte rar, dacă mi-e foarte mare poftă, mănânc un covrig. În general, dacă mi-e poftă de ceva – sarmale sau o felie de pizza, mănânc, dar în următoarele trei, patru zile revin la un ritm normal, sănătos: foarte multe legume, verdețuri, pătrunjel în fiecare zi pentru că este foarte sănătos, fructe mai puțin și foarte multă apă. În plus, mănânc doar la ore fixe, niciodată între mese. Dimineața, la prânz în intervalul 12-14.00 și seara, între orele 18-19.30. Între aceste mese, nici o gustare, nimic, niciodată!', a declarat Iuliana pentru VIVA!.

Iuliana Tudor face și multă mișcare, de la pilates la jogging și plimbări cu bicicleta în parc, împreună cu fiul său, Tudor. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter