Iuliana Tudor petrece 1 Decembrie la Sibiu, alături de fiul ei

Publicat pe

Anul acesta, Iuliana Tudor petrece Ziua Naţională la Sibiu unde îmbină utilul cu plăcutul.

 

Pe lângă faptul că vedeta TVR transmite în direct, pentru toţi românii, un spectacol de zile mari organizat la Sibiu, fiul ei o va urmări îndeaproape. Pentru micuţul Tudor este prima oară când va sărbători în mod tradiţional ziua de 1 Decembrie.

 

Iuliana si fiul ei1

 

Tudor va merge cu mine la Sibiu pentru a vedea o sărbătoare pur românească! Va asculta imnul României cântat în direct de Nicolae Furdui Iancu şi apoi toată atmosfera de acolo va fi una care sper să-i placă! Este prima oară când va sărbători şi el Ziua Naţională  în mijlocul românilor! Are 4 ani şi cred că e important să asiste încă de pe acum la această sărbătoare!', spune prezentatoarea emisiunii O dată-n viaţă'!

 

Iuliana Tudor are un program extrem de încărcat în luna decembrie, dar face tot posibilul să petreacă cât mai mult timp în compania fiului ei, iar atunci când se poate îl mai ia cu ea în deplasările prin ţară.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter