iUmor-ul lui Mihai Bendeac nu are limite: „M-au băgat în groapă, în sicru și au turnat pământ peste mine!”

Publicat pe

Provocările pe care Mihai Bendeac le-a acceptat de-a lungul anilor sunt multe și deloc mărunte. Din postura de jurat la iUmor acum, Bendeac și-a amintit unul dintre momentele memorabile ale carierei sale de actor de comedie, acela în care a acceptat să stea într-un sicriu și să fie turnat pământ peste el.

iUmor-ul lui Mihai Bendeac nu are limite: „M-au băgat în groapă, în sicru și au turnat pământ peste mine!'iUmor-ul lui Mihai Bendeac nu are limite: „M-au băgat în groapă, în sicru și au turnat pământ peste mine!'

Dacă unii concurenți și-au adus la iUmor ca recuzită baloane, animale sau chiar cuțite, sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, o tânără aduce pe scenă un sicriu.

La vederea obiectului de pe scenă, Mihai Bendeac și-a amintit de o experiență asemănătoare pe care a trăit-o în trecut, tot cu ocazia unor filmări, așa că și-a dorit să încerce și sicriul de pe scenă. 'Eu am mai stat în sicriu, mi s-a pus și capacul, m-au băgat în groapă și au turnat și pământ peste mine', a povestit Mihai Bendeac și l-a 'probat' și pe acesta în ciuda protestelor Deliei.

Care au fost reacțiile colegilor săi, telespectatorii pot afla mâine seară, de la ora 20.00, la Antena 1, când jurații iUmor Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter