Jamala, câștigătoarea Eurovision 2016, s-a refugiat în România. A fugit cu doi copii mici și a stat patru zile fără mâncare

Publicat pe

Ucraineanca Jamala, câștigătoarea Eurovision 2016, s-a refugiat în România! Jamala a venit în România împreună cu cei doi copii ai săi, după un drum de patru zile cu mașina. Soțul ei a fost nevoit să se întoarcă la Kiev, iar Jamala le-a mulțumit grănicerilor români pe rețelele de socializare pentru tot ajutorul acordat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ucraineanca Jamala, pe numele ei real Susana Alimivna Jamaladinova, a trecut granița pe jos, după un drum de patru zile cu mașina, împreună cu cei doi copii mici, în timp ce soțul ei s-a întors la Kiev, pentru a lupta împotriva invadatorilor.

Jamala, câștigătoarea Eurovision 2016, s-a refugiat în România. A fugit cu doi copii mici și a stat patru zile fără mâncareJamala, câștigătoarea Eurovision 2016, s-a refugiat în România. A fugit cu doi copii mici și a stat patru zile fără mâncare

Jamala le-a mulțumit cu lacrimi în ochi polițiștilor de frontieră români, care au lăsat-o să intre în țară și le-au dat copiilor ei ciocolată.

„Vreau să mă trezesc și să aud că totul este doar „Don’t Look Up” (filmul în care Pământul e distrus de un asteroid gigant -n.r.). Un meteorit de mărimea a două Terra atârnă deja deasupra capetelor noastre, la cinci zile de la momentul în care invadatorii din Rusia au atacat Ucraina!

Pe 24 noaptea, am plecat de la Kiev cu copiii, am petrecut aproape patru zile în mașină, în popasuri spontane, chiar fără mâncare, pe care nimeni nu s-a gândit să o ia în stare de șoc. 2 km în 4 ore – aproximativ asa ne-am mișcat.

Atâtea victime, răniți, printre care și copii mici. Femeile aflate în beciuri sub bombe au adus pe lume 6 copii în aceste zile. Astfel de ‘mici naționaliști ucraineni'”, a scris Jamala pe Instagram., terifiată și îndurerată.

Citește și: De ce nu mai merge la grădiniță fetița lui Bursucu:„Am încercat o săptămână, cu plâns din belșug, dar…/ EXCLUSIV

Citește și: De ce s-au certat Monica și Irinel Columbeanu, la doar trei zile de la nuntă:„Ce sens mai are, oare, să o continuăm?

Citește și: Iulia Albu și Mikaela, primul pictorial mamă-fiică:„Sunt fermă când e cazul, dar mereu acolo, pentru ea’/ EXCLUSIV

Jamala, câștigătoarea Eurovision 2016, s-a refugiat în România

„Nu înțeleg această teroare sângeroasă”, a mai scris Jamala în mesajul ei, ținând să spună și că are încredere în președintele Zelenski și în toți cei care luptă.

Jamala a câștigat Eurovision 2016 cu o piesă cu încărcătură politică

Jamala, de origine tătăroaică din Crimeea, este căsătorită din 2017 cu Bekir Suleimanov, care a rămas în Kiev pentru a lupta cu rușii. Cântăreața a câștigat Eurovision 2016 cu piesa „1944”, a cărei versuri și linie melodică au fost scrise chiar de ea și care reprezintă o declarație politică.

Balada ei vorbește despre deportarea tătarilor crimeeni de către Stalin. Melodia a fost văzută și ca o reacție la anexarea forțată a Crimeei de către Rusia, iar versurile au creat tensiuni între vecinii aflați azi în război, potrivit profm.ro.

La momentul ridicării trofeului Eurovision, Jamala a făcut apel la dragoste și pace, spunând că victoria ei arată că „europenii au fost pregătiți să afle despre durerea altor oameni”.

La acea dată, favoritul concursului era Sergey Lazarev din Rusia, dar acesta la final acesta s-a plasat pe poziția a 3-a.


 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter