Jamie Chung s-a măritat

Publicat pe

Actriţa Jamie Chung s-a căsătorit în weekend cu logodnicul ei Bryan Greenberg în cadrul unei ceremonii organizată în Canyon El Capitan, din Santa Barbara.

 

Cei doi s-au logodit în 2013, după ce Bryan a cerut-o în căsătorie pe Jamie la San Francisco, iar acum s-au căsătorit chiar de Halloween în faţa prietenilor şi a familiilor.

 

Cunoscută drept o adevărată fashionistă, Jamie Chung nu s-a dezis nici de această dată, îmbrăcând 2 rochii de mireasă. Admirată de nenumărate ori în primele rânduri ale Săptămânii Modei de la New York, Jamie a apărut prima dată într-o rochie albă, de prinţesă, cu un voal lung, pentru a alege ulterior o creaţie mulată.

 

Petrecerea a început încă de vineri seara când mirii şi invitaţii lor s-au deghizat în personajele din peliculaBack to the Future'. A doua zi, au schimbat jurămintele în cadrul unei ceremonii desfăşurată în aer liber.

 

Foto: Hepta, Northfoto

 

Jamie Chung s-a măritatJamie Chung s-a măritat

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter