Jamie Foxx – Un erou nu doar în film, ci şi în viaţa adevărată. Gestul incredibil făcut de actor

Publicat pe

Actorul Jamie Foxx (48) a dat dovadă de mult curaj şi de stăpânire de sine, după cum anunţă presa americană.

 

La Los Angeles, chiar in faţa casei în care locuieşte starul din „Django Unchained' a avut loc un incident care s-ar fi putut sfârşi în mod dramatic. O maşina a luat foc după ce s-a răsturnat pe carosabilul ud, iar actorul a reuşit să scoată conducătorul auto din automobil după ce a anunţat pompierii.

 

„Doi martori au spart geamul maşinii, i-au tăiat centura de siguranţă şoferului şi l-au scos de acolo', au declarat poliţiştii pentru revista People.

 

Victima, Brett Kylie, un american în vârstă de 32 de ani, aflat sub influenţa alcoolului a fost rănit destul de grav şi acum este spitalizat.

 

„Nu este un erou doar în filme, ci şi in viaţa reală. Multumesc că ai făcut ceea ce puţini oameni ar fi făcut', a scris fratele victimei.

 

Actorul a postat şi el pe pagina sa de Facebook o fotografie în care este îmbrătişat de tatăl victimei. „Asta este tot ceea ce contează. Faptul că viaţa acestui bărbat, a tatălui şi fratelui lui continuă. Dumnezeu ne-a înconjurat cu braţele lui. Nu eroi. Doar taţi…', a scris actorul.

 

Câştigător al unui Premiu Oscar pentru rolul lui Ray Charles, Jamie Foxx este tatăl a două fete şi despre el s-a spus că ar avea o relaţie cu actriţa Katie Holmes, fosta soţie a lui Tom Cruise.

 

Recent, actorul a fost prezent la Gala Globurile de Aur unde a însoţit-o pe fiica lui Corinne, care fusese desemnată Miss Golden Globes.

 

Foto: Hepta

 

Jamie Foxx – Un erou nu doar în film, ci şi în viaţa adevărată. Gestul incredibil făcut de actorJamie Foxx – Un erou nu doar în film, ci şi în viaţa adevărată. Gestul incredibil făcut de actor
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter