Jean de la Craiova pleacă în India: "Voi juca într-un film la Bollywood"

Publicat pe

Jean de la Craiova, care acum participă la Splash! Vedete la apă, a anunțat că la iarnă pleacă în India pentru că a primit într-un rol într-un film de Bollywood. Jean de la Craiova a dezvăluit că mai are în plan încă un film, românesc însă, și este foarte recunoscător că ia parte la astfel de proiecte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Filmul în care Jean de la Craiova, concurent Splash! Vedete la apă, va juca la Bollywood se numește „Dragoste în Europa' și este foarte încântat de șansa pe care a primit-o. Între timp, Jean filmează pentru Splash! Vedete la apă și mai susține și concerte pe litoral. Artistul are, așadar, o perioadă foarte încărcată!

Jean de la Craiova pleacă în India: "Voi juca într-un film la Bollywood"Jean de la Craiova pleacă în India: "Voi juca într-un film la Bollywood"

„Voi juca în două filme, unul românesc, filmat la noi, iar la iarnă voi pleca la Bollywood, unde voi filma o secvență într-un film indian. Filmul, ales de o familie celebră de la Bollywood, se numeşte Dragoste în Europa, iar eu nu pot decât să fiu recunoscător pentru această colaborare.

Vara aceasta am început şi spectacolele pe litoral şi uşor, uşor încep şi evenimentele private, aşa că nu putem decât să ne bucurăm şi să sperăm că vom învinge cât mai repede pandemia', a spus Jean de la Craiova pentru tvmania.ro.

Citește și: Ce face și cu ce se ocupă Nicole din Lacrimi de iubire, la 15 ani de la filmări.Are două fetițe superbe

Citește și: Antonia a fost victima bullying-ului în America, în adolescență:„Și eu m-am confruntat cu…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum își educă Dana Nălbaru și Dragoș Bu

Jean de la Craiova, concurent la Splash! Vedete la apă, nu a avut un an ușor

Jean de la Craiova, care filmează acum pentru Splash! Vedete la apă, a dezvăluit că ultima perioadă nu a fost foarte ușoară, dar s-a adaptat cât a putut noilor condiții de viață, impuse de pandemie.

„Şi pentru mine, ca de altfel pentru noi toţi, ultimul an şi jumătate a fost unul foarte greu şi diferit de tot ce trăisem până acum. Cu ajutorul lui Dumnezeu însă, pot să spun că am încercat şi am şi reuşit cât de cât să mă adaptez.

Am stat mai mult pe acasă, dar asta nu a fost neapărat rău, chiar am descoperit lucruri noi, de care până acum, fiind mai mereu plecat în concerte, nu apucam să mă bucur.

Am grădinărit, am gătit mult, ceea ce nu se mai întâmplase de… nici nu mai ştiu de când. Una peste alta, a fost o perioadă grea, de care sperăm să scăpăm cât mai repede', a mai declarat Jean de la Craiova, concurent Splash! Vedete la apă.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter