„Efectul Meghan Markle” – Jeanșii rupți purtați de Ducesa de Sussex s-au epuizat instantaneu!

Publicat pe de Oana Pantazi

Că Ducesa de Sussex este deja ceea ce numim un trend setter nu mai este un secret pentru nimeni, dar efectul produs de faimoasa actriță la fiecare apariție în lume este incredibil. Tot ce îmbracă ea devine imediat un must have pentru fashioniste. Drept dovadă, jeanșii rupți purtați de Meghan Markle s-au epuizat instantaneu!

Meghan Markle și Prințul Harry, prima ieșire oficială. Jenașii rupți ai lui Meghan Markle au atras atenția tuturor.

Meghan Markle și Prințul Harry, prima ieșire oficială. Jenașii rupți ai lui Meghan Markle au atras atenția tuturor.

Meghan Markle este prima persoană din familia regală care a fost propusă la Style Icon Award și nu e de mirare dacă va câștiga, deși competiția este acerbă. Probabil că, dacă nu ar fi devenit soția Prințului Harry, Meghan nu ar fi ajuns niciodată un style icon, dar, iată, titlul nobiliar a venit la pachet cu faima, o faimă de care se folosesc atât Meghan, cât și cei care o îmbracă, fiindcă este foarte clar că orice outfit purtat de Ducesa de Sussex devine apoi unul dintre cele mai căutate obiecte de îmbrăcăminte din colecțiile designerilor.

Meghan a devenit faimoasă încă dinainte de a se căsători cu Harry, iar stilul ei fresh și relaxat a făcut furori de la început printre tinerele din Marea Britanie și nu numai. Alegerile ei stilistice, începând cu pardesiile clasice și încheind cu jeanșii, au câștigat inimile tuturor fashionistelor, acesta fiind motivul pentru care brandurile de unde se îmbracă Meghan au avut peste noapte vânzări-record, stocurile epuizându-se uneori și în câteva ore.

Jeanșii purtați de Meghan s-au epuizat în cel mai scurt timp.

Jeanșii purtați de Meghan s-au epuizat în cel mai scurt timp.

E adevărat, nu toată lumea are bani să se îmbrace de la Givenchy sau de la Alexander McQueen, însă o pereche de jeanși își permite aproape toată lumea. Spunem aproape, fiindcă cei pe care i-a popularizat Meghan la prima sa ieșire cu Harry în calitate de cuplu oficial costă în jur de 228 de dolari (o sumă destul de piperată pentru România). Anul trecut, în luna septembrie, la Jocurile Invictus, faimosul cuplu de îndrăgostiți a fost în atenția tuturor, iar prima lor fotografie împreună a devenit virală. Evident, pasionatele de modă nu au putut să nu observe că Meghan purta o pereche de jeanși skinny, trei sferturi, rupți în genunchi. În scurt timp, brandul Mother Denim a rămas fără toate perechile de jeanși Fray Love Gun, formându-se pe loc o listă de așteptare de 400 de persoane! Chiar azi (26 iunie), faimoșii jeanși au intrat din nou în stoc, dar suntem convinși că nu pentru mult timp, deși în acest moment fashionistele sunt, probabil, mult mai interesate de rochia de mireasă a lui Meghan, după modelul căreia au apărut deja replici mai ieftine…

 

Foto: Hepta

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter